marți, 1 februarie 2011

Liver pate, PATE DE FICAT (reteta proprie)



Liver pate - take chicken livers and cook in milk, then let it drain.Separately fry four onions in oil, when browned, add the liver anddrained. Really well browned and stir continuously.Take a paddle with holes and remove the liver from the pan browned  and onion so that it remains only in the oil pan. With the mixer passesthe liver and onions until it becomes a paste. Salt and spice. Place pasta in a dish, place a table  spoon oil and pour over the bay leaves  and cloves put flavorful. Bake 15 minutes.

PATE DE FICAT - se ia ficatul de pasare si se fierbe in lapte, apoi se lasa sa se scurga . Separat se prajesc in ulei patru cepe, cand sunt rumenite se adauga si ficatul scurs. Se rumenesc bine de tot si  se amesteca continuu.
Se ia o paleta cu gaurele si se scoate din tigaie ficatul rumenit si ceapa, astfel incat sa ramana numai uleiul in tigaie. Cu mixerul se paseaza ficatul si ceapa pana devine o pasta. Se sareaza si se condimenteaza. Se pune pasta intr-un vas, se aseaza cu o lingura si deasupra se toarna uleiul in care punem foi de dafin si cuisoare aromate. Se da la cuptor 15 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...