joi, 28 iulie 2011

POTATOES BALLS, BULETE DE CARTOFI



Balls potatoes - potatoes cooked in the shell Replace after you wash them well. Whenready, peel them and put them in a bowl. Add grated cheese, cheese, butter and crushedas puree. Finally add 1-2 eggs, depending on quantity.
Put a pan on the fire of Teflon, you do not put anything, even oil. Place spoon or by hand, small balls of the composition. It will be very fast, so do not go near the stove. Served hotas a garnish, are a delight.





BULETE DE CARTOFI - Puneti la fiert cartofii in coaja, dupa ce i-ati spalat bine. Cand sunt gata, ii decojiti si ii puneti intr-un castron. Adaugati branza rasa, cascaval ras, unt si ii zdrobiti ca la piure. La sfarsit adaugati si 1-2 oua, in functie de cantitate.
Puneti pe foc o tigaie de teflon, in care nu puneti nimic, nici macar ulei. Asezati cu lingura sau cu mana, mici chiftelute din compozitie. Se vor face foarte repede, asa ca nu plecati de langa aragaz. Servite fierbinti ca si garnitura, sunt un deliciu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...