miercuri, 2 martie 2011

CELERY AND NUTS SALAD, SALATA DE NUCI CU TELINA

Celery and Nuts Salad *** - after the winter, after we have consumed so many calories it is time to resume detoxification of the body,especially as Easter approaches and again we will have heavy foods.
For this salad, which for many might be curious taste, are requiredequal amounts of nuts, celery, beetroot and apples.
Boil beets, peel and finely laugh.
Celery has been peeled and finely shave, peel grated apples and take them through and kicking Nuts  and clean skin. The sauce is made of mayonnaise in salad plus mustard, salt and lemon juice.


SALATA DE NUCI CU TELINA *** -  La iesirea din iarna, dupa ce am consumat atatea calori, este momentul sa reincepem cura de dezintoxicare a organismului, mai ales ca se apropie Pastele si din nou vom avea parte de mancaruri grele.
Pentru aceasta salata, care pentru multi ar putea avea un gust curios, se cer cantitati egale de nuci, telina, sfecla rosie si mere.
Sfecla se fierbe, se decojesc si se rad marunt. Telina s-a curatat de coaja  si se rade marunt, se curata merele si se dau prin razatoare, iar nucile se oparesc si se curata de pielita. Sosul salatei este facut din maioneza in care se adauga mustar, sare si suc de lamaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...