Dulciuri, Sweets, お菓子, الحلويات

****NEGRESA (reteta proprie)
Despre aceasta prajitura s-au spus multe. Insa daca vrei sa-ti iasa de neuitat trebuie sa adaugi cateva tips-uri. altfel, iese delicioasa. Iata ce trebuie facut:
250 grame de margarina
500 grame de zahar
8 linguri cacao
250 grame de lapte
4 oua
250 grame faina
1 pliculet de praf de copt
150 grame de nuci
esenta de rom ( sau coniac)
ciocolata de casa si coaja de lamaie rasa
Se pune la fiert margarina, zaharul, laptele si cacao. dupa ce a fiert, se iau din aceasta compozitie cam 20-25  linguri, in care se adauga ciocolata, romul sau coniacul si nucile caramelizate - aceasta va fi glazura. restul compozitiei se pune la racit, se adauga restul nucilor caramelizate, dupa care se adauga galbenusurile, apoi faina si laptele in care a fost stins praful de copt in prealabil, la urma se pun albusurile batute spuma. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt sau intr-o tava de teflon. Cand este gata se inteapa cu o furculita ca atunci cand turnati glazura deasupra, acesta sa se patrunda in blat. Turnati deasupra glazura si imprastiati-o pe toata suprafata tavii. Lasati la racit acoperita de un servet.
**** Cake (own recipe)
About this cake has been said. But if you want to leave an unforgettable need to add some tips. Moreover, out delicious.Here's what to do:250 grams of margarine500 grams sugar8 tablespoons cocoa250 grams of milk4 eggs250 grams flour1 sachet of baking powder150 grams of nutsrum (or brandy)chocolate and lemon house raceBoil margarine, sugar, milk and cocoa. after boiling, take 20-25 tablespoons of this mixture, add the chocolate, rum or brandy and caramelized nuts - it will be icing. rest of the composition to make it cool, add remaining caramelized walnuts, then add the yolks, then flour and milk that was put baking powder in advance, after put whipped egg whites. The composition is poured into a tray lined with baking paper or a Teflon pan. When ready to stab with a fork when you pour the glaze over it to break into the countertop. Spoon and spread icing over the entire surface of a pan. Let cool covered with a napkin.
****ケーキ(独自のレシピ)については、このケーキはと言われている。しかし、もしあなたがいくつかのヒントを追加するには思い出に残る必要がままにしておきたい。また、アウト美味しい。ここで何をするかです:マーガリン250グラム500グラム、砂糖8杯ココア牛乳250グラム4個の卵250グラムの小麦粉ベーキングパウダー1袋ナットの150グラムラム酒(またはブランデー)チョコレートとレモンハウスレース茹でマーガリン、砂糖、ミルク、ココア。沸騰後、この混合物の20〜25杯を取るチョコレート、ラム酒やブランデー、キャラメルナッツを追加する - それはアイシングされます。組成物の残りの部分は、冷却するために、その後、卵黄を追加して、キャラメルクルミ残りの追加小麦粉と泡立てた卵白を置いた後、事前にベーキングパウダーを入れていたミルク。組成物は、紙やテフロンパンを焼くと並んでトレイに注がれています。とき、それはカウンターに侵入する上では、釉薬注ぎフォークで刺して準備が整いました。スプーンと普及は、パンの表面全体にアイシング。ナプキンで覆われて冷ます。
**** كعكة (وصفة خاصة)وقد قيل عن هذه الكعكة. ولكن إذا كنت تريد أن تترك حاجة لا ينسى أن يضيف بعض النصائح.وعلاوة على ذلك ، خرج لذيذ. إليك ما يجب القيام به :250 غرام من السمن500 غراما من السكر8 ملاعق الكاكاو250 غراما من الحليب4 بيضات250 غرام طحين1 كيس من مسحوق الخبز150 غرام من المكسراتروم (أو براندي)الشوكولاته والليمون السباق الى البيتتغلي السمن والسكر والحليب والكاكاو. بعد الغليان ، واتخاذ 20-25 ملاعق من هذا الخليط ، تضاف الشوكولاته ، والروم أو البراندي والمكسرات بالكراميل -- سيكون من الجليد. بقية تكوين لجعله باردا ، إضافة المتبقية الجوز بالكراميل ، ثم إضافة صفار ، ثم الدقيق والحليب الذي تم وضع مسحوق الخبز في وقت مبكر ، وبعد وضع البيض للجلد. يسكب تكوين في علبة مبطنة مع الخبز ورقة أو مقلاة تفلون. عندما تصبح مستعدة لطعنة بالشوكة عند صب سطح أملس أكثر من ذلك لاقتحام كونترتوب. ملعقة الجليد وانتشرت على كامل سطح مقلاة. السماح لتبرد مغطاة منديل.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...