Minced meat croquette WITH CREAM - Take ground meat, herbsand onions, mix with an egg and make small round patties, roll them through flour and fry in lard. Put in a saucepan, and separately to make a sauce with half a table spoon of butter half tea spoon of flouroff with a cup of water or milk. Mix with a cup of cream, a table spoon of parsley, add salt. Add the meat balls and let simmer on low heat.
PARJOALE CU SMANTANA - Se ia carnea tocata , verdeata si ceapa, se amesteca cu un ou si se fac mici perisoare rotunde, care se dau prin faina si se prajesc in untura. Se aseaza intr-o cratita, iar separat se face un sos din jumatate de lingura de unt cu jumatate de lingura de faina, stins cu o ceasca de apa sau de lapte. Se amesteca cu o ceasca de smantana, o lingura de patrunjel, sare. Adaugi perisoarele si lasi sa fiarba la foc mic.
PARJOALE CU SMANTANA - Se ia carnea tocata , verdeata si ceapa, se amesteca cu un ou si se fac mici perisoare rotunde, care se dau prin faina si se prajesc in untura. Se aseaza intr-o cratita, iar separat se face un sos din jumatate de lingura de unt cu jumatate de lingura de faina, stins cu o ceasca de apa sau de lapte. Se amesteca cu o ceasca de smantana, o lingura de patrunjel, sare. Adaugi perisoarele si lasi sa fiarba la foc mic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu