marți, 1 februarie 2011

Homemade pasta, PASTE DE CASA



Homemade pasta *** - It is a well-worked dough from an egg, some  water, salt and flour as required. Knead to be more loud and let it rest  10 minutes. Spread with a thin paddle and let it dry then portioned   with a glass, so as to make small circles of dough. Inside the circle  you can put cheese or liver pate. They leave little to dry and then put them to boil.
They can serve as the tortellini with cheese or tomato sauce. And  their preparation is the same as those ready buy. I guarantee you do not unravel.


PASTE DE CASA *** - Se face un aluat bine lucrat dintr-un ou, putina apa, putina sare si faina cat se cere. Se framinta ca sa fie mai mult tare si se lasa sa se odihneasca 10 minute. Se intinde cu sucitorul o foaie subtire si se lasa sa se usuce apoi se portioneaza cu un pahar, astfel incat sa se faca mici cercuri din aluat. In interiorul cercurilor puteti pune brinza sau pate de ficat. Le lasati putin sa se usuce apoi le puneti la fiert.
Le puteti servi  ca si pe tortelini, cu branza sau cu sos de rosii. Iar prepararea lor se face la fel ca si la cei gata cumparati. Va garantez ca nu se desfac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...