luni, 5 decembrie 2011

Chicken Soup, SUPA DE PUI

Chicken soup - a recipe is easy, very good for this season it ispossible to supercooled. Chicken soup is the school youdisease.
Wash and boil meat in water. When the elbows are well cookedon a plate and leave to cool. Separate clean and cut vegetablesinto cubes. Place the meat fieert in juice left. So you get a concentrate of vegetables and meat. Add more water. Bonelessmeat from bones, discard bones and cut meat into cubes. Giveboiling add vegetation and salt. When cooked add noodles cookhouse and more for 10 minutes. Cover pot with a lid, serve hot.




SUPA DE PUI -  Este o reteta usoara, foarte buna pentru acest anotimp in care este posibil sa racim. Supa de pui este cea care te scoala din boala.
Se spala carnea si se pune la fiert in putina apa. Cand a fiert bine se coate pe o farfurie si se lasa la racit. Separat se curata legumele si se taie cubulete. Se pun la fieert in zeama lasata de carne. Astfel veti obtine un concentrat de legume si carne. Mai adaugati apa. Dezosati carnea de pe oase, aruncati oasele si taiati carnea cubulete. Dati in clocot adaugati vegeta si sare. Cand a fiert adaugati taitei de casa si mai fierbeti timp de 10 minute. Acoperiti oala cu un capac, serviti fierbinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...