duminică, 27 noiembrie 2011

MY INDIAN EVENING


Croquettes of beans - Boil beans and potatoes separately. Theyare crushed to a paste. Add cheese and chopped parsley.Crochetele cylindrical form by hand, wallow in flour, beaten eggand semolina and then put the fried in oil. Remove on absorbent paper and serve with tomato sauce.

Crochete din fasole - Se fierbe fasolea si separat cartofii. Se zdrobesc pana devin o pasta. Se adauga branza si o legatura de patrunjel taiata marunt. Se formeaza crochetele cilindrice cu mana, se tavalesc in faina, ou batut si gris, apoi se pun la prajit in ulei. Se scot pe hartie absorbanta si se servesc cu sos de rosii.


 Tandoori - Mix lemon juice with a pinch of salt and a tablespoon ofolive oil and pour over chicken thighs. Mix in a blender: garlic, ginger, paprika, coriander, cumin and yoghurt until it becomes asmooth paste. Pour the paste obtained over thighs and leaveovernight. The next day, pour the entire composition in a bowl andlet the oven insulation. Serve hot.
Tandoori - Se amesteca zeama de lamaie cu un praf de sare si o lingura de ulei de masline si se toarna peste pulpele de pui. Se amesteca intr-un blender :usturoiul, ghimbirul, boiaua, coriandru, chimenul si iaurtul, pana devine o pasta omogena. Se toarna pasta obtinuta peste pulpe si se lasa peste noapte. A doua zi turnati intreaga compozitie intr-un vas termoizolant si dati la cuptor. Se servesc fierbinti.


Indian pancake - flour mixed with a tablespoon of oil and a package of butter, add water and knead the dough. You can addgrated cheese, seeds or tomato sauce, but you can leave themand simple. Place on a pan without oil heat is stretching the dough with rolling pin 3 millimeters. Bake like pancakes.
Lipie indiana - Faina se amesteca cu o lingura de ulei si un pachet de unt, se adauga apa si se framanta aluatul. Puteti adauga branza rasa, seminte sau sos de rosii, dar puteti sa le lasati si simple. Se pune pe foc o tigaie fara ulei se se intinde aluatul cu sucitorul 3 milimetrii. Se coc ca si clatitele.





Stuffed pig - pork muscle is cut long in the fiber direction. Chopfinely and place in blender, walnuts, pistachios, cashews and pinebuds. When the composition is ready to pour the wort and leavefor 30 minutes. Fill muscle composition and tie or fasten with toothpicks. Place pieces in a bowl and pour wine. Whenever the sauce reduces, add must!
Purcel umplut - Se taie muschiul de porc pe lung, in directia fibrei. Se toaca marunt sau se pun in blender ; nucile, fisticul, caju si mugurii de pin. Cand compozitia este gata se toarna must si se lasa 30 de minute. Umpleti muschiul cu compozitia si legati sau prindeti cu scobitori. Asezati bucatile intr-un vas si turnati mustul. De cate ori scade sosul, adaugati must!

Rayta Salad - Peel the cucumber and carrot and give therazatoate. Add the grated March sour, salt, pepper and fat yoghurtor kefir.
Salata Rayta - Se curata morcovul si castravetele si se dau prin razatoate. Se adauga mar acrisor ras , sare, piper si iaurt gras sau chefir.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...