sâmbătă, 5 martie 2011

LOBODA SOUP, CIORBA DE LOBODA

***** Loboda Soup - This recipe is a 'must have' of each spring because detox body fat has accumulated to over winter.
Need a cup of rice, two eggs, two onions, a potato and four ties  Loboda, and you can put a tablespoon of olive oil.
Loboda Cut into small pieces and put it in the pot to a boil with  chopped onion and potato, peeled and diced.
When boiled, add rice and continue to simmer. When done, add the  borsch, or put more water and acidified with lemon juice. You realizethat to a boil, just when the rice is soft and juice is red. In the endadd beaten eggs and more give separate hot. Add salt to taste.


CIORBA DE LOBODA ***** - Aceasta reteta este un 'must have" al fiecarei primaveri si are scopul detoxifierii organismului de grasimile acumulate peste iarna.
Aveti nevoie de o cana de orez, doua oua, doua cepe, un cartof si patru legaturi de loboda, puteti pune si o lingura de ulei de masline.
Taiati loboda marunt si o puneti in oala la fiert, alaturi de ceapa taiata marunt si de cartoful curatat si taiat cubulete.
Atunci cand a fiert, adaugati orezul si continuati sa fierbeti. Cand este gata adaugati borsul, sau puneti mai multa apa si o acriti cu zeama de lamaie. Va dati seama ca s-a fiert, abia cand orezul e moale si zeama este rosie. La sfarsit, adaugati ouale batute separat si mai dati in clocot. Se sareaza dupa gust.

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...