luni, 16 mai 2011

CANELLONI



CANELLONI - Because the recipe is simple, you can compose a menu.
Need For canelloni onion, minced meat, spices, minced meat,cheese and broth. Fry until onion is golden, add meat and spice  sand let it penetrate. Add grated cheese to finish it. When mixture  has cooled, fill tubes canelloni way to unload the box, without being  cooked in advance. Place the filled tubes in a dish of earth over  which drain the remaining juice, so that canelloni to boil in sauce.Give the oven 45 minutes, during which time the broth mixed with  grated cheese. Canelloni When boiled, add more sauce thus obtained give the oven 10 minutes. Serve warm.




CANELLONI  - Datorita faptului ca reteta este simpla puteti sa compuneti un meniu. 
Pentru canelloni aveti nevoie de ceapa, carne tocata, mirodenii pentru carne tocata, cascaval si bulion. Prajiti ceapa pana devine aurie, adaugati carnea si mirodeniile si lasati sa se patrunda. Cascavalul ras il adaugati la sfarsit. Cand compozitia s-a racit, umpleti tuburile de canelloni asa cum le scoateti din cutie, fara sa fie fierte in prealabil. Asezati tuburile umplute intr-un vas de pamant peste care scurgeti zeama ramasa, astfel incat canelloni sa fiarba in acel sos. Dati la cuptor 45 minute, timp in care amestecati bulionul cu cascaval ras. Cand canelloni au fiert, adaugati sosul astfel obtinut si mai dati la cuptor 10 minute. se serveste cald. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...