vineri, 10 decembrie 2010

MOTHER'S CAKES, PRAJITURA MAMEI, МАЙКАТА торти, 母亲的盆花

MOTHER'S CAKES **** is so good that whenever I do eat up the last crumbs. though many cakes do, I do not really eat sweets. I rarely dare to taste something sweet. Not because I care about the figure but simply do not need. Here's what you need:1 / 2 pound of fruit, preferably sour cherries, apricots.4 eggssugarflourAfter you clean the place fruit on a tray sprinkled liberally with sugar.Put more fruit, even if they are in the middle pan, melt the caramel in crust. Separate egg yolks. Whisk egg whites with electric mixer until sugar is made separately with foam. Add egg yolks and flour and continue stirring with a mixer. Remove pan with caramelized fruits and pour over mixture and let the oven again. The batter should be golden to be done, but preventive stung him with a toothpick.Remove pan and allow to cool then invert a platter with fruit int up.

****PRAJITURA MAMEI , este asa de buna ca de cate ori o fac se mananca pana la ultima firmitura. cu toate ca fac multe prajituri, eu nu prea mananc dulciuri. Extrem de rar ma incumet sa gust ceva dulce. Nu fiindca tin la silueta ci pur si simplu nu simt nevoia. Iata ce aveti nevoie:
1/2 kilogram de fructe, de preferinta visine, cirese, caise.
4 oua
zahar
faina
Dupa ce curatati fructele le asezati intr-o tava stropite din belsug cu zahar. Puneti multe fructe, chiar daca ele sunt   la jumatatea tavii, se vor topi in crusta de caramel. Separati albusurile de galbenusuri. Bateti cu mixerul albusurile separat cu zahar pana se fac spuma. Adaugati galbenusurile si faina si continuati sa amestecati cu mixerul. Scoateti tava cu fructele caramelizate si turnati deasupra compozitia si dati din nou la cuptor. Aluatul trebuie sa fie auriu ca sa fie facut, dar preventiv intepati-l cu o scobitoare. Scoateti tava si lasati-o sa se raceasca apoi o rasturnati int-un platou cu fructele in sus.
МАЙКАТА торти **** е толкова добро, че всеки път, когато ядете до последните трохи. че много торти, аз наистина не се ядат сладкиши. Аз рядко се осмеляват да опитате нещо сладко.Не защото не ми пука за фигурата, но просто не е необходимо.Ето какво ви трябва:1 / 2 килограм плодове, за предпочитане вишни, кайсии.4 яйцазахарбрашноСлед като почистите плодове място в тава поръсва обилно със захар. Нека има повече плодове, дори ако те са в средата тиган се разтапя карамел в земната кора. Разделете жълтъците. Смесете белтъка с електрически миксер, докато захарта се прави отделно с пяна. Добавете жълтъците и брашното и продължете се разбърква с миксер. Премахване на тиган с карамелизирани плодове и залейте сместа и оставете фурната отново. Тестото трябва да бъде златна да се направи, но превантивните му ужилен с клечка за зъби. Премахване на тигана и оставете да се охлади след това инвертна блюдо с плодове INT се
母亲的盆花****是那么好,每当我吃了最后的面包屑。虽然许多蛋糕做,我不会真的吃甜食。我很少敢口味甜。不是因为我对数字的照顾,但是根本就不需要。这里有您需要:1 / 2磅水果,最好是酸樱桃,杏。4个鸡蛋面粉清理后的托盘上撒上宽松的地方水果糖。把更多的水果,即使是在中部槽,融化在地壳焦糖。蛋黄分开。用电动搅拌器搅拌至糖蛋白是由分别与泡沫。加入鸡蛋蛋黄和面粉,继续搅拌混合器。焦糖锅取出,淋在水果混合物,让烤箱了。面糊应该是黄金做的事,但用牙签预防刺痛了他。取出锅,让冷却然后反一盘水果诠释了。

2 comentarii:

  1. This is my first time reading Romania cuisine. Thanks to Foodbuzz, get to learn different style of cooking. Thanks for sharing.

    RăspundețiȘtergere
  2. You an all my friend are wellcome always!!
    I ll return with new recipe!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...