luni, 29 noiembrie 2010

PUI IN STIL INDIAN, Indian-style Chicken, インド風チキン, على الطراز الهندى دجاج

****PUI IN STIL INDIAN este o reteta exotica si dietetica, care va v-a surprinde prin aroma orientala si prin usurinta de preparare. Veti observa ca acest gust unic merita incercat. Iata ce va trebuie:
2 bucati de piept de pui dezosat
2 iaurturi a cate 500 grame fiecare
3 lamai
1 ceapa pentru gatit
sare, piper, cusoare, nucusoare 
Paine
Pieptul de pui se portioneaza si pe pune intr-un castron, peste care se pune iaurtul si zeama celor 3 lamai, dupa care se adauga condimentele. Se amesteca bine si se da la frigider cam 2 ore.
Intre timp caliti ceapa in putin ulei si painea asezati-o in tava pentru prajit. Cand ceapa s-a calit se rastoarna compozitia din castron peste ea si se da in clocot pana scade putin si carnea se patrunde. Se serveste fierbinte cu paine prajita.
INDIAN STYLE CHICKEN IN **** is an exotic recipes and diet, which will capture the oriental flavor and the ease of preparation.You will notice that this unique taste is worth trying. Here's what you need:2 pieces of boneless chicken breastTwo yogurts of 500 grams each3 lemons1 cooking onionsalt, pepper, cusoare, nutBreadPortioned chicken breast and place in a bowl, over which put yogurt and juice of 3 lemons, then add spices. Mix well and refrigerate about 2 hours.Meanwhile fry the onion in some olive oil and place it in the bread pan for frying. When the onion has hardened mixture from the bowl upside down over it and starts to boil until reduced slightly and the meat gets. Serve hot with toast.
インド風チキンは****でエキゾチックな料理のレシピやダイエット、東洋の味と準備のしやすさをキャプチャしますです。あなたはこのユニークな味は試してみる価値があることに気づくでしょう。ここでは、必要な情報を提供します:骨なし鶏胸肉の2個500グラムの二つのヨーグルト、各3レモン1調理タマネギ塩、コショウ、クローブ、ナットパンカットスパイスを追加して、ヨーグルトと3レモンの汁でボウル、場所に置か鶏の胸肉の部分と。よく混合し、約2時間冷蔵庫で冷やします。いくつかのオリーブオイルで一方炒め玉ねぎは、フライパンにパンパンに入れてください。タマネギはその上に逆さまにボウルからの混合物をかたくなにしたときは、沸騰を開始し、わずかに減少するまで肉を取得します。サーブトーストと熱い。

ستايل هندي الدجاج في **** هو وصفات غريبة والنظام الغذائي ، والتي ستستحوذ على نكهة شرقية وسهولة التحضير. ستلاحظ أن هذا طعم فريد يستحق المحاولة. وفيما يلي ما تحتاج إليه :2 قطع من صدور الدجاج الخالية من العظمالزبادي اثنين من كل 500 غرام3 الليمون1 طبخ البصلالملح والفلفل والقرنفل والجوزالخبزقطع قطع صدور الدجاج ووضع في وعاء ، ومكان على الزبادي وعصير الليمون من 3 ، ثم تضاف التوابل. تخلط جيدا والثلاجة حوالي 2 ساعة.يقلى البصل في بعض زيت الزيتون ووضعه في وعاء الخبز للقلي. عندما البصل وشددت وخليط من وعاء رأسا على عقب أكثر من ذلك ويبدأ في الغليان حتى انخفاض طفيف ويحصل على اللحم. خدمة ساخنة مع الخبز المحمص.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...