marți, 30 noiembrie 2010

Aranjarea mesei de sarbatori, Arranging your holiday table, あなたの休日のテーブルを配置, ترتيب الجدول الخاص بك عطلة

Astazi o sa povestesc depre aranjarea mesei de sarbatori. Indiferent de religie si de sarbatoare, gasesc ca este normal sa aranjam o masa festiva cat mai frumos si platourile sa fie ornate cat mai bine.
Pentru asta trebuie sa aveti la indemana cate platouri si daca nu aveti, puteti folosi cateva farfurii plate. Incercati sa faceti din aperitive modele pe farfurii dar tineti cont ca acestea sa fie aranjate, astfel incat culorile sa fie cat mai atragatoare vizual. Daca nu stiati, va spun eu , reusita unei mese festive se bazeaza in primul rand pe aspectul mesei si al mancarii. Acesta trebuie sa fie cat mai viu colorata, pentru ca inaintea simtului olfactiv avem vazul. Nimeni nu va avea curiozitatea sa guste din niste preparate urat colorate, oricat de foame i-ar fi sau oricat de bine ar mirosi.
Adica, atunci cand exista branza pe un platou trebuie sa puneti alaturi si rosii, masline, ou sau ceapa. Pentru a adauga un plus de prospetime, adaugati si cateva frunze de patrunjel.
Mezelurile trebuiesc asezate pe un platou astfel incat sa compuna un eventai, adica pe rotund, ele fiind diferite se vor vedea frumos la final.
Este important cum aranjati si legumele. Nu uitati ca acestea trebuie sa fie cat mai frumos colorate si cat mai intregi, deci nu le fierbeti pana se dezintegreaza sau devin palide. 
Daca este iarna, folositi muraturile. Nu dau gres niciodata.
Asezati printre farfurii mici obiecte decorative, astfel incat totul sa aiba legatura cu tematica mesei si cu sarbatoarea.
Servetele se pun fie rulate in pahare fie pe farfurie, in forma unui con. Farfuriile se aseaza in ordine descrescatoare, de la cea mai mare, apoi cea medie si la urma, cea mai mica pentru aperitiv. De asemenea furculitele se aseaza in stanga farfuriei, incepand cu cea de aperitiv, dupa logica ca pe aia trebuie s-o apuci prima. acelasi lucru il faceti si cu cutitele. 
Paharele se aseaza in fata farfuriilor, usor spre dreapta presupunand ca cu mana dreapta vom servi din pahar.
Understanding today to tell a table arrangement for the holidays.Regardless of religion and celebration, I find that it is normal to arrange a festive dinner plates as well and be decorated as well.To this must have on hand many dishes and if you do not, you can use several flat plates. Try doing the dishes from appetizers models but note that they are arranged so that the colors are more visually appealing. If you do not know, I say, a festive success is based primarily on feeding and food aspect. It should be colorful as before, because we smell sight. Nobody will have the curiosity to taste some ugly colored dishes, no matter how hungry he would be or how good it smelled.I mean, when there is cheese on a plate and you need to put together tomatoes, olives, egg and onions. To add a touch of freshness, add a few leaves of parsley.Sausages should be put on a plateau so to write an event, that the round will see them being different is beautiful at the end.And vegetables is important as arranged. Do not forget that they must be as colorful and as full, so do not cook them until they disintegrate or become pale.If it is winter, use pickles. Do not ever fail.Place decorative objects including small plates, so that all topics be related to meal and celebration.Place rolled towels or in cups or on a plate, a cone shape. The plates are placed in descending order from the largest, then the middle and the end, the lowest for an appetizer. Also the forks are placed to the left of the plate, starting with the appetizer, as following the logic that should grab it first. do the same thing with knives.Cups are placed in front of the plates, assuming slightly to the right with your right hand will serve the cup.

今日を理解する休日のテーブル配置を指示する。に関係なく、宗教やお祝いの、私はそれが祭りの夕食を手配して正常であることだけでなく、同様に飾られるプレートを見つける。これは、一方、多くの料理を持っている必要がありますあなたがしない場合は、複数の平板を使用することができますしてください。彼らは色がより視覚的にアピールされるように配置されていること前菜モデルがノートから料理をしてみてください。あなたがわからない場合は、私が言って、お祭りの成功は、摂食や食品の側面に主に基づいています。私たちはその光景の匂いを嗅ぐので、前と同じようにカラフルなする必要があります。誰もが良いいくつかの醜い色の料理を味わうために好奇心を、どのように空腹彼は次のようになりますどんなにまたはどのようになりますそれは匂いがした。私はプレート上にチーズがされているときには、トマト、オリーブ、卵、玉ねぎまとめるために必要なんだと。鮮度のタッチを追加するには、パセリのいくつかの葉を追加します。ソーセージのでラウンドの最後に美しいですそれらが異なっているが表示されますが、イベントを書き込むには、台地上に配置する必要があります。や野菜が配置と同じくらい重要です。彼らはと、完全な、彼らが崩壊するまで、または蒼白になるので、それらを調理しないカラフルしなければならないことを忘れないでください。それは冬には、使用漬けされている場合。これまで失敗しないでください。すべてのトピックは、食事やお祝いに関連しているように、小皿などの装飾品を配置します。カップやプレート、円錐形状に圧延タオルや配置します。次いで、プレートを、大きいものから降順の中間と終了、前菜の最低配置されます。また、フォークは、最初につかむ必要がありますロジックを次のように、前菜から始まる板の左側に配置されます。ナイフを使って同じことを行う。カップはカップを提供する右手で右わずかと仮定して、プレートの前に配置されます。

فهم اليوم ان اقول ترتيب الجدول لقضاء عطلة عيد الميلاد. بغض النظر عن الدين والاحتفال ، وأجد أنه من الطبيعي لترتيب عشاء احتفالي لوحات كذلك وتكون مزينة كذلك.لهذا يجب أن يكون على يد العديد من الأطباق ، وإذا لم تقم بذلك ، يمكنك استخدام لوحات مسطحة عديدة. محاولة القيام أطباق شهية من النماذج ولكن لاحظ أنها رتبت بحيث الألوان هي أكثر جمالا وجاذبية. إذا كنت لا تعرف ، وأنا أقول ، ويستند نجاح احتفالي في المقام الأول على الجانب التغذية والغذاء. وينبغي أن تكون ملونة من قبل ، لأننا رائحة الأفق. لا أحد سيكون لديهم فضول لتذوق بعض الأطباق قبيحة اللون ، مهما كان جائعا أو انه سيكون جيدا كيف كانت رائحته.يعني عندما يكون هناك الجبن على طبق من ذهب وتحتاج إلى وضع معا الطماطم والزيتون والبيض والبصل. لإضافة لمسة من نضارة ، إضافة إلى عدد قليل من أوراق البقدونس.وينبغي وضع المقانق على هضبة حتى لكتابة الحدث ، أن الجولة سوف يتم رؤيتها مختلفة جميلة في نهاية المطاف.والخضروات لا يقل أهمية عن ترتيبها. لا ننسى أن الذي يجب أن تكون ملونة كما والكامل ، لذا لا طبخه حتى تتفكك أو تصبح شاحب.إذا كان الشتاء والمخللات الاستخدام. لا تفشل أبدا.ديكور مكان بما في ذلك لوحات صغيرة ، بحيث تكون جميع المواضيع ذات الصلة إلى وجبة والاحتفال.مكان تدحرجت المناشف أو في أكواب أو على لوحة ، على شكل مخروط. يتم وضع لوحات في ترتيب تنازلي من أكبر ، ثم في منتصف ونهاية ، وهو أدنى لفاتح الشهية. كما توضع الشوك إلى يسار اللوحة ، بدءا من فاتح الشهية ، على النحو التالي المنطق الذي ينبغي انتزاع لأول مرة.تفعل الشيء نفسه مع السكاكين.توضع الكؤوس أمام لوحات ، على افتراض قليلا إلى اليمين مع يدك اليمنى سيخدم كأس.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...