miercuri, 1 decembrie 2010

TACI SI INGHITE, Shut up and swallow, 黙って飲み込む, يصمت وابتلاع

**** TACI SI INGHITE este o reteta traditional romaneasca, din zona Moldovei care are la baza mamaliga facuta din malai de porumb, aliment de baza in bucataria romaneasca. Asa cum chinezii consuma orez, asa consuma romanii mamaliga. De cele mai multe ori, mamaliga inlocuieste cu succes la o masa prezenta painii. Din mamaliga se face o turta care poate fi mai moale sau mai tare, depinde de gust.
Ve trebuie:
malai de porumb
branza
smanatana
oua 
carnati sau bacon
Cantitatile nu conteaza, preparati in functie de numarul de persoane. Puneti apa la fiert intr-o oala si atunci cand incepe sa fiarba adaugati treptat malaiul de porumb amestecand continuu pana se intareste. Sa fiti atenti sa nu se prinda de vas si nici sa nu ramana malaiul de porumb nefiert. O lasati la racit apoi o taiati in doua pe orizontala. Separat amestecati branza cu smantana si o turnati intre felii.asezati cea de-a doua felie de turta pe care puneti carnatii sau baconul ce a fost usor prajit inainte. La sfarsit faceti oua ochiuri pe care le puneti deasupra. Dupa gust, unii mai adauga si ceapa calita in ulei.
Shut up and swallow **** is a traditional Romanian recipe, from Moldova, which is based on corn polenta made from corn, the staple food of Romanian cuisine. As Chinese eat rice, so the Romans eat polenta. Most times, polenta successfully replace this bread at a meal. The polenta is a cake that can be soft or hard, depending on taste.You will need:maize corncheesesmanatanaeggssausage or baconQuantities do not matter, prepared according to the number of people. Put water to boil in a pot and then it begins to boil, gradually add corn cornmeal stirring constantly until stiff. Being careful not to catch the boat and let no cornmeal or uncooked corn. A let cool then cut in two horizontally. Cream cheese, mix and pour between felii.asezati the second slice of cake you put sausage or bacon before being lightly toasted. At the end do you put fried eggs on top.Taste, and add some onion in oil.
黙って****は、トウモロコシから作られたトウモロコシのポレンタ、ルーマニア料理の主食に基づいているモルドバから、伝統的なルーマニアのレシピです飲み込む。中国米を食べるように、そのローマ人はポレンタ食べる。ほとんどの時間は、正常に食事でこのパンを交換ポレンタ。ポレンタは、好みに応じて、ソフトまたはハードすることができるケーキです。あなたがする必要があります:トウモロコシトウモロコシチーズ
  
クリームソーセージ、ベーコン数量は、人々の数に応じて用意し、重要ではありません。鍋に沸騰入れ、水と、それが沸騰して開始し、徐々に硬くなるまでかき混ぜながらコーンミールを追加します。ボートをひかないようにとはコーンミール、もしくは未調理のトウモロコシを聞かせて注意して。し、横に二つに切っ冷ます。クリームチーズ、ミックスは、スライス間注ぐ。あなたは軽くトーストされる前に、ソーセージやベーコンを入れケーキの番目のスライスを配置します。終わりには、上に目玉焼きを置く者はいない。味は、油のいくつかの玉ねぎを追加してください。

يصمت وابتلاع **** وصفة التقليدية الرومانية ، من مولدوفا ، والذي يقوم على أساس عصيدة من دقيق الذرة والذرة مصنوعة من الذرة ، الغذاء الرئيسي لالمطبخ الروماني. كما تناول الأرز الصينية ، وبالتالي فإن الرومان أكل عصيدة من دقيق الذرة. عصيدة من دقيق الذرة معظم الأوقات ، استبدل بنجاح هذا الخبز في وجبة الطعام. وعصيدة من دقيق الذرة هي الكعكة التي يمكن أن تكون لينة أو الثابت ، وهذا يتوقف على الذوق.سوف تحتاج إلى :الذرة والذرةجبنة
  
كريمبيضالنقانق أو لحم الخنزير المقددكميات لا يهم ، الذي أعد وفقا لعدد من الناس. ضعي الماء في الغليان في وعاء وبعد ذلك يبدأ في الغليان ، تضاف تدريجيا دقيق الذرة مع التقليب باستمرار حتى تيبس. والحرص على عدم قبض على القارب وتركوه لا الذرة أو دقيق الذرة غير مطبوخة. السماح لتبرد وقطع في اثنين ثم أفقيا.كريم والجبن ، ويصب مزيج بين شرائح. مكان الشريحة الثانية من الكعكة كنت وضعت النقانق أو لحم الخنزير المقدد قبل نخب طفيفة. في نهاية هل وضع البيض المقلي على القمة. الذوق ، وإضافة بعض البصل في الزيت.

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...