marți, 14 decembrie 2010

BOEUF SALAD, SALATA DE BOEUF, BOEUF САЛАТ, 巴夫沙拉

Boeuf Salad ***** must insist on it, because in Romania it is prepared salad at the new year. It is a Romanian traditional recipe is made in all families. Here's what it is:4 potatoes, peeled and cut into small cubes4 carrots, peeled and grated give theolives, peas,vinegar pickles cut into small cubesfinely chopped green peppers in vinegar2-3 eggschicken or turkeyBoil the potatoes, carrots and peas one or two eggs separately.Place cucumbers in a bowl and gogosarii. The meat is grilled and then will be cut into small pieces, as well as uoul after cooking. From left is an egg mayonnaise. After vegetables have cooked, drain and place in bowl. Add the olives (keep some for garnish), then stir in mayonnaise. DELICIOUS!

***** SALATA DE BOEUF, trebuie sa insist asupra ei, deoarece in Romania acesta salata se prepara cu ocazia anului nou. Este o reteta traditional romaneasca care se face in toate familiile. Iata despre ce este vorba:
4 cartofi curatati si taiati cuburi mici
4 morcovi curatati si dati prin razatoare
masline, mazare,
castraveti murati in otet taiati cubulete mici
gogosari in otet taiati marunt
2-3 oua
carne de pui sau de curcan
Se pun la fiert cartofii, morcovul si mazrea si separat unul sau doua oua. Puneti intr-un castron castravetii si gogosarii. Carnea se va prepara la gratar si apoi se va taia in bucati mici, la fel si uoul dupa ce a fiert. Din oul ramas se face o maioneza. Dupa ce au fiert legumele, se scurg si se pun in castron. Se adauga maslinele (pastrati cateva si pentru ornat) apoi amestecati totul cu maioneza. DELICIOS!!
Беф Салат ***** должны настаивать на этом, потому что в Румынии он готов салат на новый год. Это румынский традиционному рецепту сделан во всех семьях. Вот что это такое:4 картофелины, очищенных и порезанных кубиками4 моркови, очищенные и тертым датьоливки, горох,уксуса соленья нарезать мелкими кубикамимелко нарезанного зеленого перца в уксусе2-3 яйцакурицы или индейкиОтварите картофель, морковь и горох один или два яйца отдельно. Место огурцы в миску и gogosarii. Мясо на гриле, а затем будет нарезать на мелкие кусочки, а также uoul после приготовления. С левой яйцо майонез. После овощи приготовленные, процедить и положить в миску. Добавить маслины (сохранить некоторые для гарнира), затем добавить майонез. Вкусно!

巴夫沙拉*****必须坚持它,因为它准备在罗马尼亚在新的一年沙拉。这是一个传统的配方是罗马尼亚在所有家庭制成。下面是它是:4土豆,去皮,切粒4个胡萝卜,去皮,磨碎给橄榄,豌豆,醋泡菜切成小方块切碎的青椒醋2-3个鸡蛋鸡或火鸡煮土豆,胡萝卜,豌豆,以及一个或两个鸡蛋分开。发生在一个黄瓜和辣椒碗。肉烤熟,然后将切成小块,以及蒸煮后uoul。从左边是一个鸡蛋蛋黄酱。蔬菜煮熟后,流失的碗和地点。添加橄榄(保持一些装饰用),然后搅拌在蛋黄酱。好吃!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...