*****JELLY- In Romania two weeks before Christmas to sacrifice a pig. For the Romans is a ritual slaughter for centuries or evenEuropean Union rules they failed to prevent it. The problem is relatively simple: as Jews sacrificed lambs at Easter and Spanishbullfighting bulls, so the Romans sacrificed their Christmas pigs.Maybe that would have preserved the custom throughout theBalkans, if some countries had not been occupied by the Turks, and this usually disappeared around, knowing that Muslims do not eatpork. The idea is that what the novel managed to make the pig, onefailed. One of the preparations of the Christmas meal is jelly.
Jelly is made from pig ears, feet and legs and the calf. Boil two legsof pork and veal second, well washed and cleaned in a dish with 2liters of water. Let boil and Cream from time to time and add salt.are ready when the meat off the bones. Remove the bones before they cool and place on plates chopped meat. Add garlic. Fat lemonpeel and let it lipmpezeasca, then pour over meat. Let it cool off andthen put in the fridge. Is served with mustard and bread.
TOMORROW ABOUT ROMANIAN Ritual Alms PIGS!
***** PIFTIE - In Romania cu doua saptamani inainte de Craciun se sacrifica porcul. Pentru romani este un ritual de sacrificare care dateaza de secole si nici macar Uniunea europeana cu normele ei nu a reusit sa-l impiedice. Problema este una relativ simpla: asa cum evreii sacrifica miei de Paste si spaniolii taurii la corida, asa isi sacrifica romanii porcii de Craciun. Poate ca obiceiul s-ar fi pastrat in toata zona balcanica, daca anumite tari nu ar fi fost ocupate de turci, iar acest obicei a cam disparut, fiindca se stie ca musulmanii nu consuma carne de porc. Ideea este ca ceea ce a reusit romanul sa faca din porc, nu a reusit nimeni. Unul din preparate de baza al mesei de Craciun este Piftia.
Piftia se face din picioare si urechi de porc si din picioare de vitel. Se pun la fiert doua picioare de porc si doua de vitel, bine spalate si curatate intr-un vas cu 2 litrii de apa. Se lasa sa fiarba si se spumeaza din cand in cand si se sareaza. sunt gata atunci cand carnea se desprinde de pe oase. Se scot oasele inainte de a se raci si se aseaza carnea pe farfurii taiata marunt. Se adauga usturoi pisat. Zeama se curata de grasime si se lasa sa se lipmpezeasca, apoi se toarna peste carne. Se lasa la racit afara si apoi se baga in frigider. Se consuma cu mustar si paine.
MAINE DESPRE RITUALUL ROMANESC POMANA PORCULUI!!!
***** Желе - В Румынии за две недели до Рождества в жертвусвинью. Для римлян это ритуальный убой на протяжении векови даже Европейского союза правила, которые они не в состоянии предотвратить это. Проблема в том, относительнопроста: как евреи жертву ягнят на Пасху и испанском языкахбыков корриды, поэтому римляне отдали свои рождественскиесвиней. Может быть, что бы сохранился обычай на Балканах,если некоторые страны не были заняты турками, и это обычноисчез, зная, что мусульмане не едят свинину. Идея заключается в том, что роман удалось сделать свинью, не удалось. Один изпрепаратов еды Рождество желе.
Желе из свиней, уши, ноги и ноги и икры. Отварите две ноги из свинины и телятины во-вторых, хорошо моются и очищаются вблюдо с 2 литра воды. Пусть кипения и крем от времени идобавить соль. готовы, когда мясо от костей. Удалить кости, прежде чем они охлаждаются и место рубленого мяса на тарелке. Добавить чеснок. Жир цедру лимона и дайте емуlipmpezeasca, затем полить мясо. Пусть он остынет, а затем положить в холодильник. Подается с горчицей и хлебом.
ЗАВТРА О румынских Ритуальные Алмс свиней!
*****果冻- 在圣诞节前两个星期罗马尼亚牺牲猪。为罗马人是一个百年的仪式宰杀,甚至欧盟的规则,他们未能阻止它。问题是相对简单:作为犹太人在复活节而牺牲的羔羊和西班牙斗牛公牛队,因此罗马人牺牲他们的圣诞猪。这也许是可以保留了整个巴尔干地区的习俗,如果一些国家没有被占领的土耳其人,并围绕这通常消失,知道穆斯林不吃猪肉。这个想法是什么小说设法让猪,一次失败。圣诞餐的筹备工作之一是果冻。
果冻是由猪耳朵,脚和腿和小腿。煮猪肉和牛肉的两个第二,腿好洗,并与2公升水盘清洗。让我们从时间和奶油煮沸时间和加入盐。准备离开时,骨头的肉。取出骨头,才阴凉的地方切碎盘子上的肉。添加大蒜。柠檬皮和脂肪让它lipmpezeasca,然后倒在肉。让它冷却一下,然后放入冰箱。与芥末和面包的服务。
关于罗马尼亚明天仪式阿尔姆斯猪!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu