vineri, 26 noiembrie 2010

ECLER CU CREMA JOFFRE, Eclair cream JOFFRE, エクレアクリームジョフレ, ايكلير كريم جوفري,

****ECLER CU CREMA JOFFRE este o reteta pe cat de simpla pe atat de gustoasa si va asigur ca la sfarsit, nu veti mai cumpara ecler de la cofetarie niciodata. Iata ce va trebuie:
PENTRU ECLER:
250 mililitrii lapte
100 mililitrii de ulei sau unt topit
125-150 grame faina
2 linguri de zahar, un praf de sare
3-4 oua
Se fierbe laptele cu uleiul sarea si zaharul Se adauga faina si se amesteca pana se desprinde de pe peretii vasului. Se lasa la racorit si apoi se amesteca cu ouale intregi unul cate unul. Se ia o lingurita si se fac mici gramezi pe o tava in care s-a asezat in prealabil hartie de copt.
 Atentie!!! NU DESCHIDETI CUPTORUL IN TIMPUL COACERII!!
CREMA JOFFRE:
100 grame ciocolata
2 linguri cacao
150 mililitrii frisca
200 grame zahar pudra
6 oua
200 grame unt
Galbenusurile se separa de labusuri si se freaca cu zahar pudra pana se obtine o crema spumoasa.In crema se adauga cacao, untul inmuiat, ciocolata rasa, frisca batuta si albusurile batute spuma. Se da la frigider 30 minute.
Dupa racirea eclerelor, le luati unul cate unul le taiati la jumate si le umpleti cu crema. Eclerul v-a iesit numai daca in interior este gol si crusta este aurie.
**** Joffre eclair cream is a simple recipe as tasty as it is and I assure you that in the end, you will not buy the eclair cake ever.Here's what you need:FOR eclair:250 milliliters milk100 milliliters of oil or melted butter125-150 grams flour2 tablespoons sugar, a pinch of salt3-4 eggsBoil the milk with oil, salt and sugar Add flour and stir until it separates from the sides. Allow to cool and then mix with the eggs one by one. Take a teaspoon and make small piles on a platter that previously sat baking paper.
 
Warning! DO NOT OPEN the oven during baking!Joffre CREAM:100 grams chocolate2 tablespoons cocoa150 milliliters cream200 grams powdered sugar6 eggs200 grams butterSeparate the yolks and whip the egg whites with powdered sugar until a foamy cream. In cream plus cocoa, softened butter, grated chocolate, whipped cream and egg whites. Refrigerate 30 minutes.After cooling eclair, take them one by one they cut them in half and fill with cream. Eclair will come out only if the inside is empty and crust is golden.

それはと私は最後に、あなたはエクレアケーキを購入しないことを保証する****ジョフレエクレアのクリームがおいしいような単純なレシピです。ここでは、必要な情報を提供します:
エクレア用:250ミリリットル牛乳油やバターの100ミリリットル125から150グラムに小麦粉2砂糖、塩ひとつまみ3月4日の卵オイル、塩、砂糖煮牛乳、小麦粉を追加し、それが両側から分離するまで炒める。冷却してから卵を一つずつと混合できるようにします。ティースプーンを持って、以前は紙を焼く座ってプレート上の小さな山を作る。
 
警告!しないでくださいオープン焼く時にオーブン!ジョフレクリーム:100グラムチョコレート2杯ココア150ミリリットルクリーム200グラム粉砂糖卵6個200グラムバター別の卵黄は、泡沫状クリームまで粉砂糖と卵白を泡立てる。クリームを加えたココア、柔らかくなったバター、すりおろしたチョコレート、ホイップクリームと卵白で。冷蔵で30分。エクレアを冷却した後、彼らは半分にカット一個ずつを取り、クリームと記入してください。エクレアは、中が空である場合にのみ、地殻は金出てくる
**** كريم ايكلير جوفري هو وصفة بسيطة لذيذ وكما هو وأود أن أؤكد لكم أنه في النهاية ، أنك لن تشتري الكعكة ايكلير من أي وقت مضى. وفيما يلي ما تحتاج إليه :لايكلير :250 مل حليب100 ملليلتر من الزيت أو الزبدة المذابة125-150 غرام طحين2 ملاعق طعام من السكر ، وقليل من الملح3-4 البيضغلي الحليب مع الملح والزيت والسكر يضاف الدقيق ويقلب حتى يفصل من الجانبين. السماح لتبرد ثم مزيج مع البيض واحدا تلو الآخر. تأخذ ملعقة صغيرة وجعل أكوام صغيرة على طبق من الخبز الذي كان يجلس سابقا ورقة.
 
تحذير! لا فتح الفرن خلال الخبز!جوفري كريم :100 غرام الشوكولاته2 ملعقة طعام الكاكاو150 مل كريم200 غرام مسحوق السكر6 البيض200 غرام زبدةفصل صفار وبياض البيض السوط مع السكر البودرة حتى كريم مزبدة. في كريم زائد والكاكاو ، وخففت الزبدة والشوكولاته المبشور ، كريما وبياض البيض. بردت 30 دقيقة.بعد تبريد ايكلير ، تأخذ منهم واحدا تلو واحد منهم في قطعوا نصف وملء مع كريم. ايكلير سوف يخرج إلا إذا كان داخل فارغ والقشرة من ذهب.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...