vineri, 26 noiembrie 2010

Salam de Biscuiti, Salami Cookies, サラミクッキー, سلامي الكوكيز

****SALAM DE BISCUITI
O reteta simpla si foarte economica. Buna de servit la petreceri si in familie. Se prepara foarte usor si este deosebit de delicioasa, mai ales ca iti permite sa faci diverse combinatii de arome si culori. De cate ori am preparat-o s-a mancat imediat. Iata ce-ti trebuie:
450 grame de biscuiti
110 grame de unt
125 mililitrii de lapte
2-6 linguri de zahar
3 linguri cacao
60 grame de rahat
50 de grame nuci/ arahide desarate/ migdale
6 curmale uscate
5 smochine
4 linguri de stafide
1/2 lingura de esenta de vanilie
1 lingura esenta de rom
Biscuitii se rup in bucati mici si se pun intr-un castron. Se face un sos la foc mic din lapte, zahar si cacao se lasa pe foc pana se topeste zaharul. Cand s-a mai racit se adauga untul apoi se adauga esentele de rom si de vanilie. Intre timp taiati marunt rahatul, curmalele si nucile si adaugati-le peste biscuiti. Adaugati in castron sosul si amestecati repede pana se incorporeaza. Daca compozitia iese prea sfarmicioasa mai adaugati lapte. Se rupe o bucata de folie de celofan si se tapeteaza cu cacao sau nuca de cocos, sau nuca pisata. Se pune compozitia, se ruleaza si apoi sa da la frigider. Int-o ora e numai buna de servit.
Salam **** biscuitsA simple recipe and very economical. Good to serve at parties and family. It is made very easy and is very delicious, especially that lets you do various combinations of flavors and colors. How many times have we prepared to eat it immediately. Here's what you need:450 grams of biscuits110 grams of butter125 milliliters of milk2-6 tablespoons sugar3 tablespoons cocoa60 grams of shit50 g nuts / peanut desarate almonds6 dried figs5 figs4 tablespoons raisins1 / 2 tablespoon vanilla extract1 tablespoon rumBiscuits break into small pieces and place in a bowl. Make a sauce to simmer milk, sugar, cocoa and cook until sugar melts. When a cold is to add the butter then add the rum and vanilla essences.Meanwhile finely chopped shit, dates and walnuts and add them over biscuits. Add sauce in bowl and stir quickly until it incorporates.If mixture is too sfarmicioasa add more milk. Break a piece of cellophane foil and coat with cocoa or coconut or crushed nuts.Place the mixture, roll and then give the refrigerator. Int is only a good time served.
サラム****ビスケット簡単なレシピと、非常に経済的です。当事者や家族に提供するグッド。それは非常に簡単にされており、風味と色の様々な組み合わせを行うことができますが、特にとてもおいしいです。何回私たちはすぐにそれを食べるように用意しています。ここでは、必要な情報を提供します:ビスケットの450グラムバター110グラム牛乳125ミリリットル2〜6杯の砂糖3杯ココアたわごと60グラム50グラムナッツ/ピーナッツdesarateアーモンド6干しイチジク5イチジク4杯のレーズン2分の1杯のバニラエッセンス1杯の酒ビスケットは小さな場所ボウルに分割します。砂糖が溶けるまで煮る牛乳、砂糖、ココア、料理にソースを確認します。寒さは、バターを追加するにはラム酒とバニラエッセンスを追加されます。一方細かくたわごと、日付とクルミのみじん切り、ビスケットの上にそれらを追加します。ボウルにソースを追加し、それが組み込まれてまですぐにかき混ぜる。混合物が大きすぎる場合sfarmicioasaより多くのミルクを追加してください。ブレークココアやココナッツや砕いたナッツとセロハン箔とコートの作品。混合物を、ロールを配置し、冷蔵庫を与える。Intは唯一の良い時間です務めた。

سلام **** البسكويتوهناك وصفة بسيطة واقتصادية للغاية. جيد للعمل في الأطراف والأسرة. وجعلت من السهل جدا وغير لذيذ جدا ، خصوصا ان يتيح لك القيام توليفات مختلفة من النكهات والألوان. كم من المرات ونحن على استعداد لتناول الطعام على الفور. وفيما يلي ما تحتاج إليه :450 غراما من البسكويت110 غراما من الزبدة125 ملليلتر من الحليب2-6 ملاعق طعام من السكر3 ملاعق طعام من الكاكاو60 غراما من القرف50 المكسرات ز / الفول السوداني / اللوز6 التين المجفف5 التين4 ملاعق طعام من الزبيب1 / 2 ملعقة طعام من الفانيليا انتزاع1 ملعقة طعام من الرومالبسكويت اقتحام قطع صغيرة وتوضع في وعاء. تقديم صلصة لينضج الحليب والكاكاو والسكر ويطهى حتى يذوب السكر. عندما الباردة لإضافة الزبدة ثم إضافة خلاصات الروم والفانيليا.وفي الوقت نفسه المفروم القرف والتمر والجوز وإضافتها على البسكويت. إضافة الصلصة في وعاء ويقلب بسرعة حتى أنه يشتمل على. إذا هو خليط من الصعب جدا إضافة المزيد من الحليب. كسر قطعة من رقائق السيلوفان ومعطف مع الكاكاو أو جوز الهند أو المكسرات. ضع الخليط ، ولفة وإعطاء ثم الثلاجة. الباحث ليست سوى وقتا طيبا خدم.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...