ALMOND PRICO **** - This cake is my mother's favorite. And how many times I get acook as a surprise.
Mix 250 grams of peeled and ground almonds 200 grams sugar, 100 grams of chocolate and one egg white race and an indomitable. Mix until it forms a thick cream.
Separately, beat egg whites foam 3 plus 50 grams of sugar and a pinch of vanilla sugar.Mix the two compositions with a spoon and place cake shaped like a tray where you put baking paper in advance. Bake at medium heat.
PRICO MIGDALE **** - Aceasta prajitura este preferata mamei mele. Si de cate ori am ocazia o prepar ca pe o surpriza.
Se freaca 250 grame de migdale curatate si macinate cu 200 grame de zahar, 100 grame de ciocolata rasa si un albus nebatut. Se amesteca pana se face ca o crema groasa.
Separat se bat spuma 3 albusuri la care se adauga 50 grame de zahar si un praf de zahar vanilat. Se amesteca cele doua compozitii si se aseaza cu o lingurita in forme ca de turtite pe o tava in care ati pus in prealabil hartie de copt. Se coc la foc potrivit.
M'-AM UITAT PE RETETA D-VOASTRA DE PRICOMIGDALE SI AM FOST UIMITA CA AI PUS 1 ALBUS NEBATUT SI APOI ALBUSURILE BATUTE.
RăspundețiȘtergereO SA INCERS SI EU. aM SI EU UN BLOG DE MINCARE,LA GOOGLE, DAR NU REUSESC SA PUN PARTEA DE TRADUCERE IN DIFERITE LIMBI. AM TOT INCERCAT,,, cUM ATI REUSIT SA ADAUGATI google translator?
PE MINE MA PUTETI GASI LA "ILIBILI'S KITCHEN'UNDE PUTETI SA-MI LASATI UN COMMENT SAU SA-MI RASPUNDETI LA INTREBARE, ILEANA