duminică, 16 ianuarie 2011

STEW, OSTROPEL

**** STEW - So, if you've never tasted this food, it's time to start working. It is not difficult to prepare and comes out very tasty.
Remove the chicken or duck, cut pieces salt and crush in a  saucepan. Leave until browned, meanwhile fry chopped onions in 2 to 3 plus half a table spoon of flour. It goes with a little water and add broth, two cloves of garlic, salt, pepper and bay leaf.
Pour sauce over meat and let simmer until meat is tender. When its almost ready, add 2-3 tablespoons of wine vinegar and let the sauce to a boil until it fit low. Serve with polenta.




OSTROPEL**** - Deci, daca nu ati gustat niciodata aceasta mancare, este momentul sa va apucati de treaba. Nu este greu de preparat si iese foarte gustoasa.
Se curata carnea de pui sau de rata, se taie bucati se sareaza si se inabuse intr-o cratita. Se lasa pana se rumeneste, intre timp se prajesc 2-3 cepe taiate marunt in care se adauga o jumatate de lingura de faina. Se stinge cu putina apa si se adauga bulion, doi catei de usturoi, sare, piper si o foaie de dafin.
Se toarna sosul peste carne si se lasa sa fiarba pana ce carnea se fragezeste. Cand este aproape gata se adauga 2-3 linguri de otet din vin si se mai lasa sa dea in clocot pana sosul devine potrivit de scazut. Se serveste cu mamaliga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...