sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Paprika chicken, Papricas de pui

Paprika chicken *** - Transylvania area is a recipe that is a shamenot to try. Cut chicken pieces, browned in a skillet. Separately fry 2 onions, add a tea spoon of flour and a tea spoon of paprika, goes off with a cup of water or meat juice. Make a thick sauce according towho gets roasted chicken pieces and bake for half an hour. You can serve with polenta or corn meal dumplings.
PAPRICAS DE PUI *** - Este o reteta din zona Ardealului pe care este pacat sa nu o incercati. Se taie puiul bucati, se rumeneste intr-o tigaie. Separat se calesc 2 cepe, se adauga un varf de lingura de faina si o lingurita de boia de ardei, se stinge cu o ceasca de apa sau de zeama de carne. Se face un sos potrivit de gros in care se aseaza bucatile rumenite de pui si se da la cuptor o jumatate de ora. Se poate servi cu mamaliga de porumb sau cu galusti de gris.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...