miercuri, 15 decembrie 2010

Alms pig - black pudding AND GREAVES, POMANA PORCULUI - JUMARI,阿尔姆斯猪 -黑布丁和油渣, Алмс свиней - кровяная колбаса и шкварками, SI CALTABOS,

Alms ***** PIGS - GREAVES AND black pudding, since I promisedyesterday that today we'll look in vain pig. It is one of the mostimportant rituals of the Romans, who always leaves a party with hell.But this is true for men because women have to prepare everything.
Black pudding - boil heart, lung, spleen and flesh of the neck andafter they have cooled chop in a meat grinder. Composition isadded 1 / 2 pounds of boiled rice, salt, pepper, allspice, marjoramand fried onions. Mix everything well and fill caltabosul. Put to boilfor 10-15 minutes in boiling broth in small bodies which have boiled,and then let it cool.
GREAVES OF PORK - melt is taking the ends cut bacon and fattymeat dishes are salted and placed in a frying pan. Periodically drainthe fat into a separate bowl. I'm ready when they are browned andserved with polenta and cheese.

***** POMANA PORCULUI - JUMARI SI CALTABOSI, v-am promis inca de ieri ca astazi ne vom ocupa de pomana porcului. Este unul din cele mai importante ritualuri ale romanilor, care se lasa intodeauna cu o petrecere pe cinste. Dar asta e valabil pentru barbati, fiindca femeile trebuie sa pregateasca totul.
CALTABOSI  -  se fierbe inima, plamanul, splina si carne din zona gatului si dupa ce s-au racit se toaca in masina de tocat. Se adauga in compozitie 1/2 kilograme de orez fiert, sare, piper ienibahar, maghiran si o ceapa prajita. Se amesteca totul bine si se umple caltabosul. Se pune sa fiarba 10-15 minute in clocote mici in zeama in care au fiert organele, apoi se lasa la racit.
JUMARA DE PORC - TOPITURA se face luand capetele taiate de la costite cat si bucatele de carne grasa sunt sarate si puse intr-o tigaie la prajit. Periodic se scurge untura intr-un vas separat. Sunt gata cand s-au rumenit si se servesc cu mamaliga si branza de vaci.

***** POMANA PORCULUI - JUMARI SI CALTABOSI, v-am promis inca de ieri ca astazi ne vom ocupa de pomana porcului. Este unul din cele mai importante ritualuri ale romanilor, care se lasa intodeauna cu o petrecere pe cinste. Dar asta e valabil pentru barbati, fiindca femeile trebuie sa pregateasca totul.
CALTABOSI  -  se fierbe inima, plamanul, splina si carne din zona gatului si dupa ce s-au racit se toaca in masina de tocat. Se adauga in compozitie 1/2 kilograme de orez fiert, sare, piper ienibahar, maghiran si o ceapa prajita. Se amesteca totul bine si se umple caltabosul. Se pune sa fiarba 10-15 minute in clocote mici in zeama in care au fiert organele, apoi se lasa la racit.
JUMARA DE PORC - TOPITURA se face luand capetele taiate de la costite cat si bucatele de carne grasa sunt sarate si puse intr-o tigaie la prajit. Periodic se scurge untura intr-un vas separat. Sunt gata cand s-au rumenit si se servesc cu mamaliga si branza de vaci.
阿尔姆斯*****猪 -油渣布丁,因为我答应昨天,今天,我们将看看白白猪。这是罗马人,谁能够留下地狱党的重要的仪式之一。但是,这对真正的男人,因为妇女要准备的一切。
布丁 -沸腾的心,肺,脾颈部的肉,冷却后,印章绞肉机。组成了1/ 2米饭,盐,胡椒粉,五香粉,马郁兰和炸洋葱磅。混合好每件事,填补布丁。煮沸10-15分钟,沸水中小天体清汤,然后让它冷却
猪肉油渣-熔体咸肉和肥肉菜肴,并在煎锅上。定期排入另一碗里的脂肪我准备好时,黄色玉米粥和奶酪服务。


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...