duminică, 24 iulie 2011

TOMATO SOUP, SUPA DE ROSII



Tomato soup - Take a few ripe tomatoes and boil in water, so they are covered. When they cooked well, crush until no piece is left over.Add water, one cup of rice or couscous, a tablespoon of oil,vegetation. Boil until the rice is ready.
Add two tablespoons of broth to thicken soup pentreu without onetaking the heat. Soup must boil continuously, and then you add 2-3 eggs beaten, we will incorporate with a fork, so to finally haveragged appearance.




SUPA DE ROSII - Se iau cateva rosii coapte si se pun la fiert in putina apa, astfel incat sa fie acoperite. Cand au fiert bine, se zdrobesc pana nu mai ramane nicio bucata intreaga. Se adauga apa, o ceasca de orez sau cuscus, o lingura de ulei, vegeta. Se fierbe pana ce orezul este gata.
Se adauga doua linguri de bulion pentreu a ingrosa supa, fara sa o luati de pe foc. Supa trebuie sa fierba continuu, si atunci cand adaugati 2-3 oua batute, pe care le veti incorpora cu ajutorul unei furculite, astfel incat la final sa aiba aspectul de zdrente

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...