sâmbătă, 18 decembrie 2010

BAKED PORK PULP , PULPA DE PORC LA CUPTOR, Запеченная свинина ЦЕЛЛЮЛОЗНО,

BAKED PORK PULP ***** - all of the Romanian Christmastraditions, can not deprive any pulp in the oven.
Pulp add salt and leave about half an hour, then placed in a pan, pour2-3 tablespoons water and sprinkle with a little cumin. Place in ovento heat. Brush occasionally with the pan juices, if it drops to add asecond tablespoon of water. The flesh should stay in the oven for 2-3 hours. When ready, slice and serve with sauce from pan. When theyoung man's pig roast with the rind to make all that cresteaza. If friedmice during burn too much, cover with a white paper. When roast isready to come off the rind and place in same bowl of stew.

*****PULPA DE PORC LA CUPTOR - tot din cadrul traditiilor romanesti de Craciun, nu poate lipsi nici pulpa la cuptor.
Se sareaza pulpa si se lasa vreo jumatate de ora, apoi se aseaza intr-o tava, se toarna 2-3 linguri de apa si se presara cu putin chimen. Se pune la cuptor la foc potrivit. Se unge din cand in cand cu zeama din tava, daca acesta scade se mai adauga o lingura doua de apa. Pulpa trebuie sa stea la cuptor 2-3 ore. Cand e gata se taie felii si se serveste cu sosul din tava .Cand purcelul e tanar se pune la fript cu sorici cu tot care se cresteaza . Daca in timpul friptului soricul se arde prea mult, se acopera cu o hartie alba. Cand friptura e gata se desprinde soriciul si se aseaza in aceeasi farfurie cu friptura.
Запеченная свинина ЦЕЛЛЮЛОЗНО ***** - все румынскиерождественские традиции, не может лишить какое-либоцеллюлозы в духовке.
Целлюлозно добавить соль и оставить примерно полчаса, затем помещают в кастрюлю, влить 2-3 столовые ложки воды и посыпать немного тмина. Место в печь для отопления. Кистьиногда с соками кастрюли, если она падает, чтобы добавить вторую столовую ложку воды. мясо должно остаться в духовке в течение 2-3 часов. Когда все будет готово, нарезать и подать ссоусом из кастрюли. Когда свиньи жареного молодого человекас кожурой, чтобы сделать все, что cresteaza. Если жареныемыши во время записи слишком много, накройте белой бумагой.Когда жаркое готово оторваться от кожуры и поместить в ту же миску из тушеного мяса.

烤鱼猪肉纸浆*****-圣诞传统的罗马尼亚所有,不能剥夺任何在烤箱纸浆。
纸浆加入盐,离开约半小时,然后放置在一个锅里,倒入2-3汤匙水和少许孜然放入烘箱加热。偶尔果汁,如果下降到加水第二汤匙肉体应该留在2-3个小时的烤箱。准备就绪后,切片,配上锅。当这个年轻人外皮,使所有cresteaza如果在小鼠烧伤太多油炸,盖上一张白纸准备脱落表皮一碗相同的地方。

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...