sâmbătă, 7 mai 2011

PERCH IN WINE, SALAU CU VIN



PERCH  IN  WINE  - Pick a perch fillet, cooked 1 carrot, 1 green pepper, salt,parsley, 4 tablespoons dry white wine 4 tablespoons oil and  aluminum foil.
  Check the fish have no bones, cooked with grated carrot shaving   small, cut julien pepper and parsley finely chop. Spread aluminum   foil and place fish and vegetables each and every package of oil and a teaspoon of wine. It adds a slice of lemon. The wrap and place in a large roasting pan and bake for 15-20 minutes. Serve  with baked potatoes directly from the film.





SALAU IN VIN  - File de salau, 1 morcov fiert, 1 ardei gras crud, sare, patrunjel, 4 linguri de vin alb sec, 4 linguri de ulei si folie de aluminiu.
 Se verifica pestele sa nu aiba oase, se rade morcovul fiert prin razatoarea mica, se taie ardeiul julien si patrunjelul se toaca marunt. Se intinde folia de aluminiu si se aseaza pestele si legumele si in fiecare pachet cate o lingurita de ulei si una de vin. Se adauga si cate o felie de lamaie. Se impacheteaza si se aseaza intr-o tava mare si se da la cuptor pentru 15-20 minute. Se serveste direct din folie cu cartofi copti.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...