marți, 24 mai 2011

CHICKEN WITH SOY SAUCE , PUI CU SOS DE SOIA



CHICKEN WITH SOY SAUCE - For this you need a delicious  recipe for Chinese cabbage, ginger, a bunch of radishes, a bunch of spring onions, soy sauce, minced chicken, glued to burito.
Minced meat is put into a bowl, over which the Chinese put  chopped lettuce, chopped radishes, chopped ginger, onion andsalt. Mix by hand then pour the soy sauce. The composition is placed in the pan.
Separately burito wet sheet and put in another pan. The plate is  placed first burito sheet, two sheets of lettuce and composition. We fold and serve warm.





PUI CU SOS DE SOIA - Pentru aceasta delicioasa reteta aveti nevoie de o salata chinezeasca, ginger, o legatura de ridichi, o legatura de ceapa verde, sos de soia, carne tocata de pui, lipii pentru burito.
Carnea tocata se pune intr-un castron, peste care se pune salata chinezeasca tocata marunt, ridichile tocate marunt, ginger maruntit, ceapa si sarea. Se amesteca cu mana apoi se toarna sosul de soia. Compozitia se pune in tigaie.
Separat se uda foaia de burito si se aseaza in alta tigaie. Pe farfurie se aseaza intai foaia de burito, doua foi de salata si compozitia. Se impatureste si se serveste cald.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...