sâmbătă, 21 mai 2011

Pancakes with jam, CLATITE CU DULCEATA



Pancakes with jam - A traditional recipe of your mouth water. Need an  egg, 250 grams of flour and 250 ml of milk. A pinch of salt and butter.Beat the egg well, then add flour and milk as you mix. The final  composition cream must have a thick consistency, add a pinch of  salt and elasticity. Grease a skillet with butter and pour a little bit by  moving the pan and spread all over. Check that not too thick, other wiseit will break. Place on fire. When one emerges from the sides can return either with a spectacular move either with spatula, if you are more clumsy.
You should go out 20 pancakes, brush it with honey.




CLATITE CU DULCEATA -  O reteta traditionala de iti lasa gura apa. Aveti nevoie de 1 ou, 250 grame de faina si 250 ml de lapte. Un praf de sare si unt. Bateti bine oul, apoi adaugati faina si laptele pe masura ce mixati. Compozitia finala trebuie sa aiba consistenta unei smantini groase, se adauga si un praf de sare pentru elasticitate. Se unge o tigaie cu unt si se toarna cate putin si se intinde prin miscarea tigaii pe toata suprafata.  Verificati sa nu fie foarte groase, altfel se vor rupe. Puneti pe foc. Atunci cand se desprinde de pe margini o puteti intoarce, fie cu o miscare spectaculoasa fie cu spatula, daca sunteti mai neindemanatici.
Ar trebui sa va iasa 20 clatite, pe care le ungeti cu dulceata.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...