luni, 13 decembrie 2010

WIRE WITH MUSHROOMS, SARMALE CU CIUPERCI, 蘑菇丝, ПРОВОД С ГРИБАМИ

***** WIRE WITH MUSHROOMS, because we are in position to Christmas and have practiced at impaturitul Sarmalele anyway, today I propose this recipe, which is anyway the basic food of the Romans and the number one in all preferences. There are no Christmas without cabbage, so it's worth practicing because this recipe is a variety of post traditional pork rolls. Here's what you need:a sour cabbage or vine leaves brewedmushroomsdried onion pieces, about 2greenricebrothoilChop onion finely, cut and cupercile and rice and cook after it was rinsed with water in a bowl. Add spices and mix by hand. The road stretches cabbage, cut the spine of the composition is added in the middle and roll into a cylindrical shape. Sarmalele oaca sit in concentric and should not be filled to the top pot. After each layer of cabbage tabs add chopped cabbage and rolls over another layer.Fill pot with water enough to cover the cabbage and place a plate on top to press them. Give the oven, add broth and fall when more salt and leave in oven until they fall and become bronze. Serve with polenta and pickled jalapeno.

*****SARMALE CU CIUPERCI, fiindca suntem in postul Craciunului si trebuie oricum sa exersam la impaturitul sarmalelor, azi va propun acesta reteta, care este oricum mancarea de baza a romanilor si numarul 1 in toate preferintele. Nu exista Craciun fara sarmale, asa ca e bine de exersat fiindca aceasta reteta este o varietate de post a traditionalelor sarmale de porc. Iata ce va trebuie :
o varza acra sau foi de vita oparite
ciuperci
ceapa uscata cam 2 bucati
verdeata
orez
bulion
ulei
Se taie ceapa marunt, se taie si cupercile si se pune si orezul dupa ce a fost clatit cu apa intr-un castron. Se adauga mirodenii si se amesteca cu mana. Foaia de varza se intinde, se taie cotorul se adauga in mijloc din compozitie si se ruleaza in forma cilindrica. Sarmalele se aseaza in oaca concentric iar oala nu trebuie umpluta pana sus. Dupa fiecare strat de sarmale se adauga cotoarele de varza taiate marunt si deasupra alt strat de sarmale. Umpleti cu apa oala cat sa acoperiti sarmalele si puneti o farfurie deasupra care sa le apese. Dati la cuptor, cand mai scad adaugati bulionul si putina sare si le lasati in cuptor pana scad si devin arami. Se servesc cu mamaliguta si ardei iute murat.
***** WIRE с грибами, потому что мы в состоянии Рождество и практиковали в impaturitul Sarmalele всяком случае, сегодня я предлагаю этот рецепт, который в любом случае основная пища римлян и номер один во всех предпочтений. Есть не Рождество без капусты, так что стоит практики, потому что это рецепт различные должности традиционных рулонах свинины.Вот что вам нужно:квашеной капусты или виноградные листья варятгрибысушеный лук штук, около 2зеленыйрисабульоннефтиНарезать лук мелко, вырезать и cupercile и рис и варить после его промыть водой в миске. Добавить специи и перемешать вручную. Дорога тянется капусты, вырезать хребет состав добавляется в середине-н-ролл в цилиндрическую форму.Sarmalele oaca сидеть в концентрические и не должны быть заполнены к началу страницы банка. После каждого слоя капусты вкладки добавить нарезанную капусту и ложится на спину другого слоя. Заполните горшок с водой, достаточно, чтобы покрыть капусту и место пластину на верхней нажимать их. Дайте печь, добавить бульон и осенью, когда больше соли и оставить в духовке, пока они падают и становятся бронзовыми.Подавать с полентой и маринованными халапеньо.
*****蘑菇丝,和圣诞节,因为我们有能力在任何情况下的做法白菜卷折,今天将提供配方,有点在罗马和在所有喜好头号基本的食物。有没有圣诞节没有白菜,所以值得练习,因为这个配方是传统的猪肉后辊等。这里有您需要:一酸白菜或藤叶酿制蘑菇干洋葱片,约2绿色水稻肉汤洋葱剁细,切割和cupercile,大米和烹调后,这是一个碗里冲洗水。手工添加香料和组合。道路延伸白菜,切脊柱的组成是在增加中,滚成圆柱形的形状。 Sarmalele oaca坐在同心,不应填写顶端锅。在每个标签的白菜切碎了一层又一层加白菜和卷筒。装满水锅足以覆盖在上面,把白菜按他们一盘。让烤箱,加入肉汤和下降时,更多的盐和烤箱,直到他们离开下降,成为铜牌。服务与玉米粥和腌胡椒。

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...