joi, 1 septembrie 2011

Chicken Provencal, PUI PROVENSAL




Chicken Provencal - Need for this recipe: 1 chicken, 2 zucchiniyoung tree green peppers, 1 onion, 1 lemon, 3 tablespoons olive oil 2 cloves garlic, 2 tomatoes, 1 / 2 teaspoon dried thyme, 500milliliters of chicken broth, fresh rosemary salt and pepper.
Chicken is protioneaza, sits in an insulated container. The meat isrubbed with a mixture of crushed garlic, oil and dried thyme andgive the oven 30 minutes covered with lid.
After 30 minutes add onion slices, pepper strips cut, cut zucchinislices and diced tomatoes. Add thin slices of lemon, pour brothover all ingredients and dish in the oven to reintroduce another 30minutes until reduced.





PUI PROVENSAL -  Aveti nevoie pentru aceasta reteta de : 1 pui, 2 dovlecei tineri, tree ardei grasi verzi, 1 ceapa, 1 lamaie, 3 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi, 2 rosii, 1/2 lingurita de cimbru uscat, 500 mililitrii de supa de pui, rozmarin proaspat sare si piper.
Puiul se protioneaza, se aseaza intr-un vas termoizolant. Carnea se unge cu un amestec de usturoi zdrobit , ulei si cimbru uscat si dai la cuptor 30 minute, acoperit cu capac.
Dupa 30 minute adaugi ceapa taiata rondele, ardeii taiati fasii, dovleceii taiati fasii si rosiile taiate cuburi. Se adauga felii subtiri de lamaie, se toarna supa peste toate ingredientele si se reintroduce vasul la cuptor pentru inca 30 minute, pana scade.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...