duminică, 26 iunie 2011

CHERRY DELIGHT, DELICIU CU VISINE

Cherry delight - sour cherries clean the nuts and put them in a panwith sugar on top of the oven. Beat 4 egg whites over the flour andadd a cup of milk you have previously dissolved baking soda. Addsugar and vanilla sugar and vanilla and continue to beat to get adough consistency of thick cream.
Tips - for greater effect, you can crush a few cherry separately, addbeaten egg whites Zagara and 3 and get a delicious foam.
Place dough in pan over sour cherries, so that they cover and giveback to the oven. Check with a toothpick if the dough was made.When done, invert cake in pan and let cool. Only when it has cooledadd the foam.


DELICIU CU VISINE - curatati visinele de simburi si puneti-le intr-o tava cu zahar deasupra la cuptor. Bateti 4 albusuri spuma, peste care adaugati faina si o cana cu lapte in care ati dizolvat in prealabil praf de copt. Adaugati zahar si zahar vanilat sau esenta de vanilie si continuati sa bateti pana obtineti un aluat de consistenta unei smantani groase.
Tips - pentru un mai mare efect, puteti zdrobi cateva visine separat, adaugati zagar si 3 albusuri batute si obtineti o spuma delicioasa.
Puneti aluatul peste visinele din tava, astfel incat sa le acopere si dati din nou la cuptor. Verificati cu o scobitoare daca aluatul s-a facut. Cand este gata, rasturnati prajitura in tava si o lasati sa se racoreasca. Abia cand s-a racit adaugati spuma.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...