vineri, 10 iunie 2011

TARRAGON FOOD, MANCARE DE TARHON



FOOD tarragon - I personally, reminds me of my childhood, my  grandmother made me  ​​this food, so do some den of childhood  taste that I was looking all at one time.
Tarragon leaves are highly aromatic, so it's best to do while they are still very fresh food.
Take a little onion and fry in oil, then add the beef with salt garniand bay leaf and let it drop, adding water occasionally.
When meat is very well done, add the tarragon leaves, without stems and continue to simmer and add water if it drops.
When food is almost done, add more broth, let boil a little.
sure for a special effect, my advise  to you :
 add a little yogurt ....

MANCARE DE TARHON - Mie personal, imi aminteste de copilarie, de bunica mea care imi facea aceasta mancare, asa ca face parte den acel gust al copilariei pe care il cautam cu totii la un moment dat.Frunzele de tarhon sunt extrem de aromate, asa ca este cel mai bine sa faceti mancarea cat sunt inca foarte proaspete.Luati o ceapa si o prajiti putin in ulei, apoi adaugati garnea de vita impreuna cu sarea si foile de dafin si lasati sa scada, adaugand apa din cand in cand.Cand carnea este foarte bine facuta, adaugati frunzele de tarhon, fara tulpini si continuati sa fierbeti si sa adaugati apa daca scade.Cand mancarea este aproape gata, adaugati bulion si mai lasati sa fiarba putin.sigur ca pentru un efect deosebit, va sfatuiesc sa adaugati si putin iaurt....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...