miercuri, 3 august 2011

Cranberry Cake, Chec de afine



Cranberry Cake - Take a cake or cake form, it would bepreferable to a Teflon or stainless steel and put blueberries  washed with sugar. Give the oven until it makes a kind of sweetness.
Separately beat 3 egg whites, add sugar, flour and soda until  dough is thicker than a cream. Pour batter over fruit and let the oven until it becomes golden. Check with a tooth pick if it is made​​. Let it cool in shape, then tried to separate form with a knife - invert form and add cream.





CHEC DE AFINE - Luati o forma de chec sau cozonac, ar fi de preferat una de teflon sau de inox si puneti afinele spalate, impreuna cu zaharul. Dati la cuptor pana se face ca un fel de dulceata.
Separat bateti 3 albusuri spuma, adaugati zahar, faina si apa minerala pana devine aluatul mai gros decat o smantana. Turnati aluatul peste fructe si dati la cuptor pana devine auriu. Verificati cu o scobitoare daca este facut. Il lasati sa se raceasca in forma, apoi incercati sa-l separati de forma cu ajutorul unui cutit - rasturnati forma si puteti adauga frisca.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...