marți, 22 februarie 2011

SAUSAGES, CARNATI

SAUSAGES *** - This is our own recipe that I found when my mother in law gave me some sausage home with something a little more fat.
Take an earthen pot and put four potatoes, peeled and cut. Over the   spices they put potatoes. Above sits indented notch sausages down  to potatoes. Place a lid and bake, boil the potatoes so fat potato left.
Believe me! You have never eaten anything more delicious!


CARNATI *** - Aceasta este o reteta proprie pe care am descoperit-o atunci cand soacra mea mi-a dat niste carnati de casa cu ceva cam multa grasime.
Se ia un vas de pamant si pun 4 cartofi curatati si taiati. Peste ei se pun mirodenii de cartofi. Desupra se aseaza carnatii crestati cu crestaturile in jos spre cartofi. Se pune un capac si se dau la cuptor, astfel incat cartofii sa fiarba in grasimea lasata de cartofi. 
Credeti-ma! Nu ati mancat ceva mai delicios niciodata!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...