duminică, 23 ianuarie 2011

Cabbage a la Cluj, VARZA A LA CLUJ

Cabbage a la Cluj *** - This recipe is from the Transylvania area.
One onion browned in lard and 3 / 4 pounds of ground meat. Chop the cabbage finely a scald and then drain.
Grease a pan with lard and put a layer of cabbage and one of meat and a spoonful of sour cream, it ends up alternating layers of composition, so the last layer of cream to be.
Add salt and pepper and bake. Serve with polenta.


VARZA A LA CLUJ *** - Aceasta reteta este din zona ardealului. Se rumeneste in untura o ceapa si 3/4 kilograme de carne tocata. Se toaca marunt o varza se opareste si apoi se scurge.
Se unge o cratita cu untura si se pune un strat de varza si unul de carne si o lingura de smantana, se alterneaza straturile pana se termina compozitia, astfel incat ultimul strat sa fie de smantana.
Se adauga sare si piper si se da la cuptor. Se serveste cu mamaliga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...