**** Chocolate croissants - Mix two egg yolks with 125 grams of sugar plus 125 grams of grated chocolate and 125 grams of ground almonds, mix with a spoon and then with hands until the paste becomes very smooth.
Composition lies on the table is a piece of 1 / 2 inches thick. Cut with glass crescent and bake to dry not ripen. Beat 1 egg white foam with two table spoons of sugar. When I start to dry and remove from oven and brush with egg white and then put them in the oven for baking.
CORNURI DE CIOCOLATA **** - Se freaca 2 galbenusuri cu 125 grame de zahar la care se adauga 125 grame de ciocolata rasa si 125 grame de migdale macinate, se amesteca cu lingura si apoi cu mana pana pasta devine foarte neteda.
Compozitia se intinde pe masa si se face o foaie de 1/2 centimentri grosime. Se taie cu paharul semilune si se dau la cuptor ca sa se usuce nu sa se coaca. Se bate 1 albus spuma cu doua linguri de zahar. Cand incep sa se usuce se scot din cuptor se ung cu albusul apoi iar se baga in cuptor la copt.
Composition lies on the table is a piece of 1 / 2 inches thick. Cut with glass crescent and bake to dry not ripen. Beat 1 egg white foam with two table spoons of sugar. When I start to dry and remove from oven and brush with egg white and then put them in the oven for baking.
CORNURI DE CIOCOLATA **** - Se freaca 2 galbenusuri cu 125 grame de zahar la care se adauga 125 grame de ciocolata rasa si 125 grame de migdale macinate, se amesteca cu lingura si apoi cu mana pana pasta devine foarte neteda.
Compozitia se intinde pe masa si se face o foaie de 1/2 centimentri grosime. Se taie cu paharul semilune si se dau la cuptor ca sa se usuce nu sa se coaca. Se bate 1 albus spuma cu doua linguri de zahar. Cand incep sa se usuce se scot din cuptor se ung cu albusul apoi iar se baga in cuptor la copt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu