luni, 14 noiembrie 2011

CHOCOLATE - GRAPE CAKE, CHEC CU CIOCOLATA SI STRUGURI



Cake with chocolate and grapes - Beat 4 eggs with sugar foam, add flour until smooth dough. If too thick, add milk. When ready, add the grated chocolate and a drop of essence of rum, stir again and add whole grapes, about 2-3 clusters. Cake should be rich in fruit.
Place in the oven and give form. When ready take it out and let it  cool. I put on serving tray and pour glaze over it they spread with a knife.





CHEC CU CIOCOLATA SI STRUGURI - Se bat spuma 4 oua cu zahar, se adauga faina pana se omogenizeaza aluatul. Daca este prea gros, adaugati lapte. Cand este gata, adaugati ciocolata rasa si o picatura de esenta de rom, amestecati din nou si adaugati strugurii intregi, cam 2-3 ciorchini. Checul trebuie sa fie bogat in fructe.
Asezati in forma si dati la cuptor. Cand este gata il scoateti si il lasati sa se raceasca. Il puneti pe tava de serviti si turnati glazura peste el pe care o intindeti cu cutitul.


Un comentariu:

  1. Draga Claudia, foarte frum oase poze si noul tau ddesign este inviorator. Nu m-am gansdit niciodata la kek cu chicolata si struguri, dar arata foarte apetisant!
    Claudia, poti sa fii prietena mea la foodbuzz si sa ma urmaresti si pe mine la Blogul meu, ILIBILI"s kitcen? Multumesc si imi pare bine sa te citesc, merxi, ilibili

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...