marți, 25 ianuarie 2011

APPLE souffle, SUFLE DE MERE

*** APPLE souffle - Peel a pound of apples, cut pieces and put it in a saucepan with a table spoon of butter and 2 table spoons of sugar,half a glass of wine and a stick of vanilla.
It keeps heat until apples are tender, brown and fall without all wine.
Separately a thick syrup is made of 350 grams of sugar and a cup of  water, mix with apples and let it boil, so to keep form composition.
When was a cold, mix with whites 10 whites and pour into a pan and  bake 25 minutes.


SUFLEU DE MERE *** -  Se curata un kilogram de mere, se taie bucati si se pune intr-o cratita cu o lingura de unt si 2 linguri de zahar, o jumatate de pahar de vin si un baton de vanilie.
Se tine pe foc pana se inmoaie merele, fara sa se rumeneasca si scade tot vinul.
Separat se face un sirop gros din 350 grame de zahar si o ceasca de apa, se amesteca cu merele si se mai lasa sa fiarba, astfel incat compozitia sa-si pastreze forma.
Cand s-a mai racit, se amesteca cu 10 albusuri batute spuma si toarna intr-o forma si se da la cuptor 25 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...