miercuri, 19 ianuarie 2011

ORANGE PUDDING, BUDINCA DE PORTOCALE

**** ORANGE Pudding - 100 grams of white bread core boil 1 / 2 lite rof milk until it makes a paste that is passed through a sieve. The composition is mixed with juice from an orange, rub with 150 gramsof butter, 6 egg yolks and 150 grams of sugar.
Add orange peel race. The resulting mixture and add a chopped  candied orange, and finally some crushed almonds 6 egg whites whites. Put everything into a greased with butter and sprinkled with flour which is placed in another pot with water. Boil three quarters ofan hour, then cool and pour yes.
Serve with vanilla sauce.


BUDINCA DE PORTOCALE**** - 100 grame miez de paine alba se fierbe cu 1/2 litri de lapte pana se face ca o pasta care se trece prin sita. Compozitia se amesteca cu zeama de la o portocala, se freaca cu 150 grame de unt, 6 galbenusuri si 150 grame de zahar.
Se adauga si coaja de portocala rasa. In compozitia rezultata se adauga o portocala zaharisita si taiata marunt, cateva migdale sfaramate si in final 6 albusuri batute spuma. Se aseaza totul intr-un vas uns cu unt si presarat cu faina care este introdus in alt vas cu apa. Se fierbe trei sferturi de ora, apoi se da la racit si se rastoarna.
Se serveste cu sos de vanilie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...