duminică, 5 decembrie 2010

PIEPT DE RATA PE VARZA, Duck breast with cabbage, Утиная грудка с кап, Pechuga de pato con repolloустой,

****PIEPT DE RATA PE VARZA  desi suntem in postul Craciunului, ceea ce presupune ca nu ar trebui sa mancam carne, indraznesc sa va propun o reteta traditional romaneasca, inainte de inceperea sarbatorilor prorpiu zise, care inseamna intodeauna un rasfat culinar de mare exceptie. Cu ocazia sarbatorilor voi posta cele mai notorii mancaruri traditionale romanesti, precum si cele mai putin cunoscute, dar la fel de traditionale si cel putin la fel de gustoase. Pentru inceput, voi prezenta aceasta reteta ce provinde din zona Oltenia-Baragan. Dar excursia noastra culinara va continua....Aveti nevoie de:
piept de rata
varza nemurata
ceapa rosie , bulion si cimbru
sare, piper si untdelemn
Varza se taie marunt ca pentru salata si se opareste intr-un vas. Pe masura ce scade, adaugati varza proaspata taiata fideluta. Ceapa se taie si se caleste in putin ulei apoi se adauga pieptul de rata. Dupa ce varza a fiert , o scurgeti de apa apoi o asezati intr-un vas de pamant, acesta avand rolul de a nu altera gustul mancarii. Peste varza asezati pieptul de rata si ceapa calita. Adaugati sare si piper. Introduceti vasul de pamant in cuptor si apoi aprindeti cuptorul. Dupa circa 15-20 minute, scoateti vasul din cuptor si amestecati continutul adaugand cimbru si bulion. Dati la cuptor pana scade.
Duck breast with cabbage **** though we are in the post Christmas, which means that you should not eat meat, will dare to propose a traditional Romanian recipe before the holidays start prorpiu said, which is always a great culinary treat exception. On the occasion I will post the most notorious Romanian traditional dishes, and the less known but equally traditional and just as tasty. For starters, I present this recipe to provinde Baragan Oltenia area. But cooking will continue our trip .... Need:duck breastcabbage immortalityred onion, broth and thymesalt, pepper and oilFinely chop the cabbage salad and a pot scald. As decreases, add chopped fresh chopped cabbage. Cut the onions and cook in a little oil then add the duck breast. Once boiled cabbage, a water drain then place in a bowl of earth, which are intended not to alter the taste. Over cabbage sitting duck breast and onion. Add salt and pepper. Enter the ship of land in the oven and then turn the oven.After about 15-20 minutes, remove dish from oven and stir the contents of adding thyme and broth. Give the oven until the fall.

Утиная грудка с капустой **** хотя мы находимся в пост Рождества, что означает, что вы не должны есть мясо, не посмеет предложить традиционной румынской рецепт перед праздниками начать prorpiu сказал, что всегда большое кулинарное лечения исключение. По случаю я буду публиковать наиболее известных румынских традиционных блюд, и менее известные, но не менее традиционной и так же вкусно. Во-первых, я представляю этот рецепт provinde Baragan Олтении области. Но приготовления продолжим наше путешествие .... Вам нужны:утиная грудкакапуста бессмертиекрасный лук, бульон и тимьянсоль, перец и маслоМелко нарезать салат из капусты и горшок ожоги. Как уменьшается, добавить нарезанные свежие нарезанные капусту. Вырезать лук и варить в небольшом количестве масла затем добавить утиной грудкой. После вареной капусты, канализации затем поместить в миску земли, которые предназначены не изменять вкус. За капусты сидя утиной грудкой и луком. Добавить соль и перец. Введите корабль землю в духовке, а затем включите духовку. Примерно через 15-20 минут, снять блюдо из духовки и перемешать содержимое добавив тимьян и бульон. Дайте духовке до осени.Pechuga de pato con repollo **** pesar de que estamos en el post de Navidad, lo que significa que usted no debe comer carne, se atreverá a proponer una receta tradicional rumana antes de las vacaciones comienzan prorpiu dijo, que es siempre un placer culinario excepción. En la ocasión, voy a publicar el más notorio platos tradicionales rumanos, y el menos conocido pero igual de tradicional y sabrosa como sólo. Para empezar, os presento esta receta de provinde Baragan zona de Oltenia. Pero la cocina va a continuar nuestro viaje .... ¿Necesitas:pechuga de patocol inmortalidadcaldo de cebolla roja, y el tomillosal, pimienta y aceitePicar la ensalada de repollo y la escaldadura una olla. A medida que disminuye, agregue el repollo picado fresco picado. Cortar la cebolla y cocinar en un poco de aceite a continuación, agregar la pechuga de pato. Una vez que la col hervida, una fuga de agua y se colocará en un plato de tierra, que tienen por objeto no alterar el sabor. Más de la col sentado pechuga de pato y cebolla. Añadir sal y pimienta. Entrar en la nave de la tierra en el horno y luego apagar el horno. Después de unos 15-20 minutos, retire plato del horno y remover el contenido de añadir el tomillo y el caldo. Dar el horno hasta el otoño.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...