marți, 11 ianuarie 2011

Stews, TOCHITURA

Stews **** - one of the traditional Romanian dishes. You need 750 grams of pork, 100 grams fat, 400 grams of onions, 2-3 cloves of garlic, pepper, broth, 100 milliliters of white wine, salt and 400 grams of corn.
Hull is cut into cubes and put in fried in lard. When meat is almost done add chopped onion and cook, add broth and water off, then add paprika, pepper, garlic and salt. mail to leave a little to boil and add wine. Separately cook the corn polenta. Serve hot together.


**** TOCANA - una din mancarurile traditionale romanesti. Iti trebuie 750 grame de carne de porc, 100 grame de untura, 400 grame de ceapa, 2-3 catei de usturoi, piper macinat, bulion, ardei iute, 100 mililitrii de vin alb, sare si 400 grame malai.
Se taie carenea cubulete si se pune la prajit in untura. Cand carnea este aproape gata se adauga ceapa tocata marunt si se caleste. se adauga bulionul si se stinge cu apa, apoi se adauga ardeiul iute, piperul, usturoiul si sarea. se mail lasa putin la fiert si se adauga vinul. Separat se prepara mamaliga din malai. Se servesc impreuna fierbinti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...