luni, 10 ianuarie 2011

CINNAMON CAKE, PRAJITURA CU SCORTISOARA

**** CINNAMON CAKE - Mix two egg yolks with 150 grams of vanillasugar, 3 whole eggs added one at a time. When everything is still puta cream 150 grams almonds, peeled and cut long, 3 table spoons flour, lemon zest and a pinch of crushed cinnamon.
Grease a rectangular tray with bees wax, pour the mixture tight aspossible, sprinkle with granulated sugar and bake at medium heat.When ready, cut into shapes long, rectangular stick two with jam in between.


****PRAJITURA CU SCORTISOARA - Se freaca 2 galbenusuri cu 150 grame de zahar vanilat, adaugand pe rand 3 oua intregi. Cand totul este ca o crema se mai pun 150 grame migdale curatate si taiate lung, 3 linguri de faina, coaja rasa de lamaie si un varf de scortisoara pisata.
Se unge o tava dreptunghiulara cu ceara de albine, se toarna compozitia cat se poate de bine intinsa, se presara cu zahar tos si se coace la foc potrivit. Cand e gata se taie in forme lungi, dreptunghiulare, se lipesc cate doua cu dulceata la mijloc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...