miercuri, 10 august 2011

CHOCOLATE VOLCANO, VULCAN DE CIOCOLATA



Vulcano CHOCOLATE - This dessert has earned the reputation of DESERT SUMMER 2011!
Need: 120 grams butter, 200 grams of dark chocolate, 2 whole eggs + 2 yolks, 170 grams powdered sugar, 40 grams of flour.
I advise you to follow if you want to go out basis weight as it should.
Put a pot of water on the fire, Above the place I see another meltbutter with chocolate. Allow to cool slightly, then add beateneggs and yolks, mixing until incorporated. Add powdered sugarand continue stirring. The ship should not be on fire when you add the eggs and sugar.
Finally add the flour that incorporate in composition.
Brush with butter and sprinkle sugar forms left Pour in forms, stick forms and bake in preheated oven 10-15 minutes. Do notbake more because you will not get creamy lava.
Serve hot with ice cream.




VULCANO DE CIOCOLATA - Acest desert si-a castigat renumele de DESERTUL VERII 2011!
Aveti nevoie de : 120 grame de unt, 200 grame de ciocolata amaruie, 2 oua intregi + 2 galbenusuri, 170 grame zahar pudra, 40 grame de faina. 
Va sfatuiesc sa respectati gramajul daca vreti sa va iasa asa cum trebuie.
Puneti un vas cu apa pe foc, Desupra asezati un alt vas in care topiti untul impreuna cu ciocolata. Lasati putin sa se racoreasca, apoi adaugati ouale si galbenusurile batute, amestecati pana incorporati. Adaugati zaharul pudra si continuati sa amestecati. Vasul nu trebuie sa fie pe foc cand adaugati ouale si zaharul.
La sfarsit adaugati faina pe care o incorporati in compozitie.
Ungeti formele cu unt si presarati zaharul ramas, turnati compozitia in forme, bagati formele in cuptorul preincalzit si coaceti 10-15 minute. Nu coaceti mai mult fiindca nu veti obtine lava cremoasa.
Serviti fierbinte cu inghetata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...