joi, 25 noiembrie 2010

Prajitura Cuburi, cake cubes, ケーキキューブ, مكعبات كعكة

****PRAJITURA CUBURI
Acesta reteta este preferata sotului meu. De cate ori o prepar este entuziasmat desi recunosc ca muncesc mult si el o mananca imediat. Va sfatuiesc sa o incercati si sa-mi comunicati ce parere aveti. Iata ce va trebuie: o tava de 20/30, hartie de copt.
Pentru Blat
50 grame de unt
2 oua
200 grame de zahar
300 grame faina
2-3 linguri de miere
200 mililitrii lapte
1 pliculet de praf de copt sau bicarbonat
Pentru Glazura
250 grame zahar
200 grame unt
8 linguri lapte
4-5 linguri cacao
250 grame nuca de cocos rasa.
BLATUL: Se pun zaharul, ouale, mierea si untul intr-un castron si se mixeaza bine pana devine totul omogen ca o crema. Se adauga cate putina faina si cate putin lapte in care s-a dizolvat bicarbonatul si se tot adauga pana se termina faina si laptele.  aluatul rezultat trebuie sa aiba consistenta unei smantani groase. Se toarna intr-o tava in care s-a pus hartie pentru copt, apoi dam la cuptorul preancalzit la 170 grade. si se lasa timp de 15-20 minute, dupa care se reduce temperatura cuptorului la 150 grade si se mai lasa aproximativ 10 minute. Blatul se raceste dupa care se taie in patrate, in cuburi.
GLAZURA: Adaugam toate ingredientele de la glazura intr-o oala si lasam la foc mic amestecand tot timpul. Cocosul ras se pune intr-un castron de preferinta mai lat daca nu vreti sa va faceti mizerie in casa.
Asamblarea consta in faptul ca luati fiecare cub din tava, il inmuiati in glazura si apoi il tavaliti in cocosul ras, sau ciocolata rasa sau nuca rasa, depinde de fantezia voastra.
CUBES CAKES ****This recipe is my husband's favorite. Whenever one is enthusiastic cook while recognizing that he work hard and eat immediately. I advise you to try and inform me what you think. Here's what you need: a 20/30 tray, baking paper.For Sponge50 grams of butter2 eggs200 grams sugar300 grams flour2-3 tablespoons honey200 milliliters milk1 sachet of baking powder or baking sodaTo Glaze250 grams sugar200 grams butter8 tablespoons milk4-5 tablespoons cocoa250 grams grated coconut.Dough: Place the sugar, eggs, honey and butter in a bowl and mix well until everything is smooth as a cream. Add a little flour and a little milk in which soda is dissolved and all add flour and milk until it ends. Hit batter must be thick consistency of cream. Pour into a tray where you put baking paper, then give the preheating oven to 170 degrees. and leave for 15-20 minutes, then reduce oven temperature to 150 degrees and let about 10 minutes. Dough cool then cut into squares into cubes.GLAZE: Add all the glaze ingredients in a pot and leave to simmer stirring all the time. Rooster shaver is put into a wider bowl preference if you do not want to mess in the house.Assembly note is that each cube tray, dip it in glaze and then trundle it in cock shaved or grated chocolate or nut race depends on your imagination.
キューブケーキ****このレシピは私の夫のお気に入りです。いずれかの熱狂的な調理されるたびに、彼は努力し、すぐに食べて認識している間。私が試して、あなたが何を考えお知らせことをお勧めします。 30分の20トレイ、紙を焼く:ここでは、必要なものです。スポンジバター50グラム卵2個200グラム、砂糖300グラムの小麦粉2〜3杯はちみつ200ミリリットルミルクベーキングパウダーや重曹を1袋釉薬250グラム、砂糖200グラムバター8杯の牛乳4〜5杯ココア250グラムは、ココナッツをおろした。生地は:砂糖、卵、蜂蜜、バターボウルに入れ、ミックスを置くだけでなく、すべてがクリームのように滑らかになるまで。少し小麦粉とするのソーダは、溶解させ、それが終了するまで、すべての小麦粉とミルクを追加少しミルクを追加します。ヒット打者はクリームの濃厚される必要があります。あなたは焼成用紙を置くトレイに入れ、次に170度に予熱炉を与える。し、150度にオーブンの温度を低減し、約10分を聞かせて、15〜20分に出発する。生地はしてキューブに四角に切る冷却する。釉薬は:鍋に材料を釉すべてのすべての時間を攪拌煮るに残して追加します。あなたが家の中で台無しにしたくない場合は酉シェーバーが広いボウルの好みに配置されます。国会ノートでは、各キューブトレイは、釉薬に浸しこととし、チンポの毛やおろしチョコレートやナットレースそれをウロウロされ、あなたの想像力に依存する

مكعبات الكعك ****هذا هو وصفة المفضلة زوجي. كلما واحد هو متحمس كوك انه مع الاعتراف بأن العمل الجاد وأكل على الفور. أنصحك في محاولة لإبلاغ لي ما رأيك. إليك ما تحتاج : علبة 20/30 ، والخبز ورقة.لالإسفنج50 غراما من الزبدة2 بيض200 غراما من السكر300 غرام طحين2-3 ملاعق طعام من العسل200 مل حليب1 كيس من مسحوق الخبز أو صودا الخبزإلى الصقيل250 غراما من السكر200 غرام زبدة8 ملاعق طعام من الحليب4-5 ملاعق الكاكاوالمبشور 250 غرام جوز الهند.العجين : ضع السكر والبيض والعسل والزبدة في وعاء ويخلط جيدا حتى كل شيء على النحو السلس كريم. إضافة قليل من الطحين والحليب القليل الذي يذوب الصودا وإضافة كافة الطحين والحليب حتى انتهائه. يجب أن يكون الخليط هيت اتساق سميكة من كريم. تصب في صينية حيث كنت وضعت ورقة الخبز ، ثم إعطاء فرن التسخين إلى 170 درجة. ويترك لمدة 15-20 دقيقة ، ثم خفض درجة حرارة الفرن الى 150 درجة ، ويسمح لنحو 10 دقيقة. تبرد ثم تقطع العجينة الى مربعات إلى مكعبات.الصقيل : إضافة كافة الصقيل المكونات في وعاء ويترك لينضج اثارة في كل وقت. يوضع الديك آلة الحلاقة إلى تفضيل عاء أوسع إذا كنت لا تريد فوضى في المنزل.الجمعية العامة علما أن كل علبة مكعب ، وتراجع في التزجيج ثم تدحرج في حلق الديك الشوكولاته المبشور أو العرق أو الجوز يعتمد على الخيال الخاص بك

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...