STELELE DIN DREPTUL RETETEI REPREZINTA APRECIEREA MEA 感謝の星は、[マイレシピです STARS OF APPRECIATION RIGHT IS MY RECIPES
النجوم التقدير هو الحق وصفات بلدي
RULADA DIN PIEPIT DE PUI
***Reteta studenteasca, asa de simpla ca este pacat sa nu o incerci.Ca sa nu mai adaug cat este de ieftina si de lipsita de calorii.Iti trebuie:
- 2 bucati de piept de pui dezosat
- cascaval ras /parmezan
- sunca
- bacon
Se bate pieptul de pui ca pentru gratar si se intinde pe o folie de aluminiu.Se pune cascavalul ras, mirodenii de gratar, sunca taiata cubulete, baconul taiat feliute.Se rasuceste pieptul cu intreaga compozitie, apoi se rasuceste folia de jur imprejur si se da la cuptor.
لفائف الدجاج*** وصفة طالب ، حتى انها مجرد من العار عدم محاولة. عدم إضافة لأنها رخيصة وخالية من السعرات الحرارية. تحتاج :2 قطع من صدور الدجاج الخالية من العظمجبن / البارميزانلحم خنزيرلحم خنزير مقددللفوز على صدور الدجاج على الشواية وتمتد على رقائق الألومنيوم. مكان الجبن المبشور والتوابل الشواء ، ومكعبات لحم الخنزير شرائح ماكينات تقطيع لحم الخنزير المقدد. نشمر الصدر كامل مع التركيب ، ثم تطور حول احباط والخبز.
ロールスチキン***レシピの学生がいるので、試してみるだけではなく、残念なことです。まだそれは、ノンカロリーの安いとして追加する。あなたが必要とする:骨なし鶏胸肉の2個チーズ/パルメザンハムベーコングリルと広がり、アルミ箔の上に鶏の胸肉ビート。すりおろしたチーズ、バーベキュースパイス、スライスされたハムキューブ、ベーコン、スライサーに配置します。全体の胸の組成物と決戦し、箔を回避焼くねじったりしないでください。
Rolls CHICKEN
*** Recipe student, so it's just a shame not to add as incerci.Ca is not cheap and devoid of calorii.Iti must:2 pieces of boneless chicken breastcheese / parmesanhambaconBeat the chicken breasts on grill and spread over a grated cheese put aluminiu.Se foil, barbecue spices, sliced ham cubes, chopped bacon to the whole composition feliute.Se chest twist, then twist around and film Bake.CHEC APERITIV
****Daca ai musafiri si te grabesti ingrozitor, iata un mod simplu de a face ceva rapid si gustos:
- 100 grame de faina
- 4 oua
- 100 grame cascaval ras/parmezan
- 200 grame de jambon taiat cuburi
- 1 pahar de vin alb sec
- 1 ardei gras taiat cubulete
- 2 linguri de ulei de masline
- 1 lingura unt
- sare, piper si un plic de praf de copt.
Tips:AR FI INDICAT SA PUNETI UN ARDEI ROSU SI UNUL GALBEN SAU VERDE, DEOARECE MIXUL DE CULORI VA FI MAI ATRACTIV!!
كعكة المقبلات**** إذا كان لديك ضيوف وامرنا فظيعة ، وهنا طريقة سهلة لفعل شيء لذيذ وسريع :100 غرام من الطحين4 بيضاتالمبشور 100 غرام جبنة / البارميزان200 غراما من لحم الخنزير مكعبات1 كأس النبيذ الابيض الجاف1 فلفل أخضر مقطعة إلى مكعبات2 ملاعق طعام من زيت الزيتون1 ملعقة طعام زبدةالملح والفلفل ، والكيس من مسحوق الخبز.4 مزيج البيض جيدا ، وإضافة زيت الزيتون والنبيذ حتى خليط متجانس. إضافة الجبن / البارميزان والدقيق ، ووضع المغلف من مسحوق الخبز والملح والفلفل. مزيج مجمل التركيب. أضف لحم الخنزير والفلفل ويقلب كعكة الزبدة nou.Se أو الجنيه عموم الكعكة. معطف مع الدقيق والخبز وضعت في 45 دقيقة.نصائح : سيكون من الحكمة أن تضع الأحمر والأصفر أو الأخضر واحد لان الخليط ، من اللون سيكون أفضل!
ケーキ前菜****は、場合お客様やひどい急いでおり、ここで何かを迅速かつ美味しい行うための簡単な方法です:小麦粉100グラム4個の卵100グラム、チーズ/パルメザンをおろしさいの目に切ったハム200グラム1カップ辛口の白ワインキューブにカット1ピーマン2杯オリーブオイル1杯バター塩、コショウ、ベーキングパウダーの袋。4個の卵は、よく混合均質な混合物まで、オリーブオイルやワインを追加します。 /パルメザンチーズ、小麦粉、チーズを追加し、粉、塩、こしょうを焼くの包絡線を配置します。全体の組成物を混ぜる。またハム、コショウを加え、よく混ぜる。バターケーキやパウンドケーキパン。小麦粉をまぶすは、45分を焼くに入れる。ヒント:色がベターになりますのでは、1つの黄色または赤、緑、ミックスビコーズを配置するのが賢明でしょう!
**** If you have guests and awful hurry, here's an easy way to do something quick and tasty:100 grams of flour4 eggs100 grams grated cheese / parmesan200 grams of diced ham1 cup dry white wine1 green pepper cut into cubes2 tablespoons olive oil1 tablespoon buttersalt, pepper and a sachet of baking powder.4 eggs Mix well, add olive oil and wine mixture until a omogen.Se add cheese / parmesan and flour, place the envelope and baking powder, salt and mix well all compozitia.Se add piperul.Se ham and green pepper and stir nou.Se butter cake or pound cake pan. coat with flour and put in baking 45 minutes.Tips: It would be wise to put a red and one yellow or green, mix BECAUSE OF COLOR WILL BE BETTER!
Cake Appetizer
RULADA APERITIV
*****Aceasta reteta imi place in mod deosebit.Rezultatul este spectaculos si garantez satisfactia gurmanzilor.
Ingredientele
300 mililitrii de lapte, 3 linguri de faina si putina sare se fierb pana se ingroasa.Dupa ce se raceste se amesteca cu 5 galbenusuri si albusuri batute spuma (intai bateti spuma albusurile, apoi adaugati galbenusurile).compozitia de pune intr-o tava si se coace.Cand este gata se scoate din tava si se aseaza pe un servet, de preferinta usor umed si se ruleaza.
Umplutura
1 cutie de pateu, o lingura de mustar, patrunjel verde tocat marunt, sare, 2 oua fierte taiate marunt, sunca taiata cuburi si o ceapa dulce taiata cubulete.
Se desface aluatul si se umple apoi se ruleaza la loc si se infasoara intr-o folie de celofan.Inainte de a se consuma se da la rece vreo ora.
Tips:Puteti schimba umplutura folosindu-va fantezia sau ce aveti prin frigider.
مقبلات رولز***** هذه وصفة وأحب بصفة خاصة ، والنتيجة مذهلة مطبوخة وضمان الارتياح.المكونات
300 ملليلتر من الحليب ، 3 ملاعق كبيرة من الدقيق والملح حتى كوك سميكة. بعد أن يبرد 5 صفار البيض ويخلط مع بياض البيض جلد (أول فوز رغوة البيض ، ثم إضافة صفار). التركيب وضعت في وعاء والخبز. عندما تصبح جاهزة ، ترفع من المقلاة وتوضع على منديل ، ويفضل رطبة قليلا ولفة.
تعبئة1 يمكن للعقل ، وملعقة من الخردل ، والبقدونس المفروم والملح ومفرومة 2 بيضة مسلوقة ، مكعبات لحم الخنزير والبصل الحلو مقطعة إلى مكعبات.ترخي العجين وملء المكان ومن ثم يتم لف لفة في ورقة السيلوفان. قبل أي وقت طويلا يكون بارد جدا.نصائح : يمكنك تغيير ملء الخاص به الخيال والبراد ما لك.
*****私は特に好きです。結果はグルメの満足保証と壮観ですこのレシピ。成分
牛乳300ミリリットル、厚さまで小麦粉と塩料理の3杯。それは泡立てた卵白で5卵黄とミックスを冷却後(卵黄を追加して、最初の卵のムースを打ってください)。組成は、トレイと焼き入れ。準備ができたら、好ましくはややしっとりとしたロール、パン、場所ナプキンから削除します。
充填1は、パセリのみじん切り、マスタードの杯、パテの缶、塩、2、ゆで卵、キューブにカットさいの目に切ったハムと甘いタマネギのみじん切り。緩めの生地は、場所を記入し、ロールはセロファンのシートに包まれている。消費いつでも前にとても冷たいこと。ヒント:あなたが充填使用して、あなたの想像力とどのように冷蔵庫を変更することができます。
Filling1 can of pate, a tablespoon of mustard, chopped parsley, salt, 2 chopped boiled eggs, diced ham and sweet onion cut into cubes.Loosen dough and then roll back fill and wrap in foil celofan.Inainte to give a cold drink any time.Tips: You can change the filling using your imagination and what you fridge.
300 ملليلتر من الحليب ، 3 ملاعق كبيرة من الدقيق والملح حتى كوك سميكة. بعد أن يبرد 5 صفار البيض ويخلط مع بياض البيض جلد (أول فوز رغوة البيض ، ثم إضافة صفار). التركيب وضعت في وعاء والخبز. عندما تصبح جاهزة ، ترفع من المقلاة وتوضع على منديل ، ويفضل رطبة قليلا ولفة.
تعبئة1 يمكن للعقل ، وملعقة من الخردل ، والبقدونس المفروم والملح ومفرومة 2 بيضة مسلوقة ، مكعبات لحم الخنزير والبصل الحلو مقطعة إلى مكعبات.ترخي العجين وملء المكان ومن ثم يتم لف لفة في ورقة السيلوفان. قبل أي وقت طويلا يكون بارد جدا.نصائح : يمكنك تغيير ملء الخاص به الخيال والبراد ما لك.
前菜ロールス
*****私は特に好きです。結果はグルメの満足保証と壮観ですこのレシピ。成分
牛乳300ミリリットル、厚さまで小麦粉と塩料理の3杯。それは泡立てた卵白で5卵黄とミックスを冷却後(卵黄を追加して、最初の卵のムースを打ってください)。組成は、トレイと焼き入れ。準備ができたら、好ましくはややしっとりとしたロール、パン、場所ナプキンから削除します。
充填1は、パセリのみじん切り、マスタードの杯、パテの缶、塩、2、ゆで卵、キューブにカットさいの目に切ったハムと甘いタマネギのみじん切り。緩めの生地は、場所を記入し、ロールはセロファンのシートに包まれている。消費いつでも前にとても冷たいこと。ヒント:あなたが充填使用して、あなたの想像力とどのように冷蔵庫を変更することができます。
Appetizer Rolls
***** This recipe is deosebit.Rezultatul I like a spectacular gourmet satisfaction guarantee.Ingredients300 milliliters of milk, 3 tablespoons of flour and salt to boil until it cools ingroasa.Dupa mix 5 egg yolks and beaten egg whites foam (foam beat the egg whites first, then add the yolks). Composition and put in a tray coace.Cand is ready to remove from the tray and place on a napkin, preferably slightly moist and roll.Filling1 can of pate, a tablespoon of mustard, chopped parsley, salt, 2 chopped boiled eggs, diced ham and sweet onion cut into cubes.Loosen dough and then roll back fill and wrap in foil celofan.Inainte to give a cold drink any time.Tips: You can change the filling using your imagination and what you fridge.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu