vineri, 19 august 2011

SWEET SUSHI, SUSHI DULCE



SUSHI SWEET - For this simple recipe:)) you need:
250 grams flour, 4 eggs, 250 ml milk, 240 mineral water, 4tablespoons melted butter, 4 tablespoons cocoa 400 gramscream cheese, whipped cream 200 ml, 3-4 tablespoonspowdered sugar, 2 sachets vanilla sugar, 1 kiwi or papaya and a mango.
Mix flour with eggs and cocoa, milk gradually thins. Finally add a pinch of salt, sugar, vanilla and butter. Heat a pan in which you put a drop of oil and fry pancakes one caie one.
Beat whipped cream until stiff and incorporate into it the creamcheese with vanilla and powdered sugar rub. Clean fruit peelstrips and cut them lengthwise.
Evenly coat each pancake with cream cheese and put the longfruits, then run it.
Feathers them to cool, then cut them into pieces when serving 2-3 inches thick, so they look like sushi!





SUSHI DULCE - Pentru aceasta reteta simpla :)) aveti nevoie de :
250 grame faina, 4 oua, 250 mililitri lapte, 240 apa minerala, 4 linguri de unt topit, 4 linguri de cacao, 400 grame crema de branza, 200 mililitri frisca lichida, 3-4 linguri zahar pudra, 2 plicuri zahar vanilat, 1 kiwi si un mango sau papaya.
Se amesteca faina cu ouale si cu cacaua, se subtiaza treptat cu lapte. La final adauga un praf de sare, zaharul vanilat si untul. Incinge o tigaie in care ai pus o picatura de ulei si prajeste clatitele una caie una.
Bati frisca lichida pana se intareste si incorporezi in ea crema de branza frecata cu vanilie si zahar pudra. Cureti fructele de coaja si le tai fasii, pe lungime.
Unge uniform fiecare clatita cu crema de branza si pune pe lung fructele, apoi ruleaz-o.
Pene-le la rece, apoi cand servesti le tai in bucati de 2-3 centimetrii grosime, astfel incat sa arate ca sushi!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...