vineri, 11 februarie 2011

MOTHER'S RECIPE, RETETA MAMEI

MOTHER'S RECIPE ***** - You need three chicken, three potatoes,a loaf garlic and 1 / 2 carrot. Remove chicken and place in pan alongwith sliced carrots and diced potatoes.
Add salt and water and bake. Separately, peel and crush garlic andadd tomato sauce, garlic mix so to fit in tomato juice. When meatwas also tender and potatoes are cooked, add more sauce in the pan fill with water, then fill up again in the oven longer decreases, butnot too much. Must have a steak sauce.


RETETA MAMEI ***** -  Aveti nevoie de 3 pulpe de pui, 3 cartofi, 1 capatana de usturoi si 1/2 morcov. Se curata puiul si se pune in tava impreuna cu felii de morcov si cartofii taiati cuburi.
Se adauga sare si apa si se da la cuptor. Separat,  se curata usturoiul si se zdrobeste si se adauga sos de rosii, se amesteca astfel incat usturoiul sa se integreze in sucul de rosii. Cand carnea s-a mai fragezit si cartofii au fiert, adaugati sosul in tava si mai completati cu apa, apoi introduceti din nou in cuptor pana mai scade, dar nu prea mult. Trebuie sa aiba sos friptura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...