*****PESTE PE PAT DE LAMAIE este o reteta personala, al carei secret vreau sa vi-l impartasesc astazi. Nu sunt o amatoare de peste, insa aceasta reteta este magnifica daca o veti prepara intocmai : Iata ce va trebuie
peste curatat
4-5 lamai / portocala
carofi curatati
3 legaturi de patrunjel
1/3 vin alb sec
Se aseaza pe tava de copt un strat de lamai taiate felii, apoi se aseaza pestele. Burta pestelui va fi de asemenea umpluta cu lamai. Se condimenteaza si se adauga vin pana la acoperirea pestelui. Se da la cuptor.
Intre timp taiati cartofii si punetii la fiert. Cand au fiert ii scurgeti de apa, adaugati sarea si patrunjelul taiat marunt si deasupra o lingura de unt.
Cand peste este gata il serviti cu garnitura de cartofi natur. Sigur ca puteti face si o granitura de legume gratinate, dar eu personal o prefer pe cea cu cartofi natur.
***** OVER THE BED OF LEMON is a personal recipe, whose secret I share with you today. There are fond of fish, but this recipe is magnificent if you prepare an exactly: Here's what you needover clean4-5 lemon / orangepotatoes clean3 bundles of parsley1 / 3 dry white wine
Arrange on a baking pan layer sliced lemons, then placed the fish.Fish's belly will also be filled with lemons. Season and add the fish coming up to cover. Bake.Meanwhile cut the potatoes and return to boil. When I drain the water boiled, add salt and chopped parsley and a tablespoon of butter on top.When fish is ready to serve it with boiled potatoes. Sure you can make grilled vegetables and a granite, but I personally prefer the boiled potatoes.
レモンは、その秘密を私にシェアをあなたと今日の個人的なレシピであるの*****オーバーザはベッド。しかし、魚の好きありますが、正確に準備する場合は、このレシピは圧巻です:ここでは、必要な情報を提供しますクリーンで4月5日レモン/オレンジ皮をむいたジャガイモ、パセリ3束3分の1辛口の白ワイン
焼成パン層スライスレモンにアレンジし、魚を置いた。魚の腹もレモンで埋められます。季節やカバーまで来て魚を追加してください。焼く。一方、ジャガイモを切って、沸騰さに戻ります。私は、水煮排出する塩、パセリ、その上にバター大さじを追加します。とき魚は茹でたジャガイモと一緒に提供する準備ができています。確かにあなたは野菜のグリルと御影石を行うことができますが、私は個人的にゆでたジャガイモを好む。
***** فوق السرير لمن الليمون وصفة الشخصية ، الذي سرية أشارك معكم اليوم. هناك مغرمون من الأسماك ، ولكن هذا هو وصفة رائعة إذا كنت تعد بالضبط : هنا ما تحتاج اليهأكثر نظيفة4-5 ليمون / برتقالالبطاطا ، المقشرة3 باقات من البقدونس1 / 3 النبيذ الأبيض الجاف
ترتيب الليمون على عموم طبقة الخبز شرائح ، ثم يوضع السمك. كما بطن السمك وتكون مليئة الليمون. وإضافة موسم الأسماك القادمة لتغطية. خبز.وفي الوقت نفسه قطع البطاطا والعودة لتغلي. عندما كنت استنزاف الماء المغلي ، إضافة الملح والبقدونس المفروم وملعقة كبيرة من الزبدة على القمة.عندما الأسماك على استعداد للعمل مع البطاطا المسلوقة. بالتأكيد يمكنك ان تجعل الخضار المشوية والغرانيت ، ولكن أنا شخصيا أفضل البطاطا المسلوقة.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu