vineri, 3 decembrie 2010

BUDINCA DE CARTOFI QOATRO FORMAGI, Spotted carttofi formagi quatro, クアトロポテトプディングフォーム, كواترو شكل البطاطا الحلوى

***BUDINCA DE CARTOFI CU 4 SOIURI DE BRANZA, evident ca veti spune ca e o reteta simpla si consacrata pe care orice bucatareasa o stie. Ei bine, va inselati amarnic, aceasta reteta este o reteta proprie si o derivata a retetei originale Iata ce aveti nevoie:
1/2 kilograme de cartofi
branza telemea
Mozzarela
cascaval
branza de burduf
4-6 oua
unt
Se curata cartofii se taie in bucatele mici ca pentru ciorba si se pun la fiert. Intre timp bateti ouale si dati prin razatoare telemeaua si cascavalul. Dupa ce ati scurs cartofii ii puneti intr-un vas de iena si incepeti sa adaugati untul, branza si cascavalul ras, presarati branza de burduf si amestecati pana se intrepatrund ingredientele. La sfarsit adaugati ou si unt si iar amestecati cu o spatula. Nu va temeti daca se sfarma cartofii. Ultima este adaugata mozzarela. Bagati vasul in cuptor si aprindeti focul. Nu incingeti cuptorul inainte fiindca vasul v-a crapa.
*** Pudding CHEESE POTATO VARIETY WITH 4, of course I'll say it's a simple recipe that every cook and devoted one knows. Well, it very wrong, this recipe is our own recipe and a derivative of the original recipe is what you need:1 / 2 pounds of potatoescheeseMozzarellacheesebellows cheese4-6 eggsbutterPeel potatoes, cut into small pieces as for the soup and boil.Meanwhile beat eggs and give the feta and grated cheese. After I put the drained potatoes in a pot and start ienna add butter, cheese and grated cheese, sprinkle cheese and mix until bladder ingredients mingle. At the end, and add egg and butter and mix with a spatula. Do not be afraid if you smash the potatoes. The latter is added mozzarella. Soak the container in the oven and light the fire.Heat oven before not because the pot will crack
.
***プリンチーズポテト品種4、もちろん私はそれがすべての料理と献身的な自分が知っていることが簡単なレシピだと言うでしょう。まあ、それは非常に間違って、このレシピは、我々の独自のレシピであり、オリジナルレシピの派生物は何が必要です:ジャガイモの1 / 2ポンドチーズモッツァレラチーズベローズチーズ4〜6卵バターピールポテト、スープ、沸騰のように小さく切る。一方、卵を破ってフェタチーズとすりおろしたチーズを与える。私は鍋に排水ジャガイモを置いた後膀胱成分が交わるまでチーズとミックスを振りかけるバター、チーズ、粉チーズ、追加ienna開始します。最後に、へらと一緒に卵とバターを加えて混ぜる。ジャガイモを粉砕する場合恐れてはいけません。後者は、モッツァレラチーズに追加されます。浸してオーブンでコンテナと暖炉に火を灯す。熱は鍋が割れしませんので、前にオーブン。
*** الحلوى الجبن البطاطس متنوعة مع 4 ، بالطبع انا اقول انها وصفة بسيطة أن كل واحد يعرف كوك والمكرسة. حسنا ، هذا خطأ كبير ، هذا هو وصفة وصفة منطقتنا ومشتق من صفة الأصلي هو ما تحتاجه :1 / 2 باوند من البطاطاجبنةجبن موزاريلاجبنةمنفاخ الجبن4-6 البيضزبدةقشر البطاطا ، مقطعة إلى قطع صغيرة وبالنسبة للحساء ويغلي. وفي الوقت نفسه فاز البيض وإعطاء فيتا والجبن المبشور. بعد أضع البطاطا المصفى في وعاء وبدء ienna إضافة الزبدة ، والجبن والجبن المبشور ورشي الجبن وتخلط المكونات حتى تختلط المثانة. في النهاية ، وإضافة البيض والزبدة وتخلط مع ملعقة. لا تخافوا اذا كنت سحق البطاطس. يضاف هذا الأخير موزاريلا. نقع الحاوية في الفرن وعلى ضوء النار. يسخن الفرن قبل ليس بسبب وعاء سوف الكراك.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...