marți, 22 martie 2011

BRAZILIAN DREAM, VISUL BRAZILIAN


BRAZILIAN DREAMS - The average complexity cake is a relish which is a shame not to taste it. Need 4 egg yolks, 250 grams sugar, 1 sachet vanilla sugar, lemon zest fromone orange, 400 grams of grated coconut (you can use it and the color) and 150milliliters of milk, a pinch of baking .
Mix yolks with sugar until white and foamy get a paste. Add vanilla and orange zest and continue to mix. Add coconut and mix, you add the milk mixture  and juice from orange, together with baking powder. Mix all ingredients until it incorporates.
Place pan in another pan shapes. Fill shapes with composition and water tray, so that the forms stand in water but is not covered by it. Give water to the oven to bake form.Remove and cool then arranged to taste!


VISUL BRAZILIAN - Aceasta prajitura de o complexitate medie, este un deliciu pe care este pacat sa nu-l gustati. Aveti nevoie de 4 galbenusuri de ou, 250 grame zahar, 1 plic zahar vanilat, coaja rasa de la o portocala, 400 grame de nuca de cocos rasa (puteti sa o folositi si pe cea colorata) si 150 mililitrii lapte, un praf de copt.
Mixati galbenusurile cu zaharul pana obtineti o pasta alba si spumoasa. Adaugati zaharul vanilat si coaja rasa de portocala si continuati sa mixati. Adaugati nuca de cocos si mixati, daca mixtura este sfarmicioasa adaugati si laptele si zeama de la portocala, impreuna cu praful de copt. Mixati pana se incorporeaza toate ingredientele.
Puneti tava cu forme intr-o alta tava. Umpleti formele cu compozitie si tava cu apa, astfel incat formele sa stea in apa dar sa nu fie acoperite de aceasta. Dati la cuptor pentru ca apa sa coaca forma. Scoateti si raciti apoi ornati dupa gust!


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...