miercuri, 27 aprilie 2011

ROMANIAN HABITS OF MAY 1, OBICEIURI DE 1 MAI



May 1 in Romania There is no grill. How da corner grill sizzle asgrass. The small grill place of minced pork, highly seasoned and pork.All campsites near Bucharest have a distinct odor and this time ofyear ..... until autumn comes.
Barbecue is an opportunity to spend and eat. Great work is notdone. Take meat, wash Season and cook on grill. Besides going a salad.

Nu exista 1 Mai in Romania fara gratar. Cum da coltul ierbii cum sfaraie gratarul. Pe gratar se pun mici, din carne tocata de porc, extrem de condimentata si ceafa de porc.
Toate locurile de campare de langa Bucuresti au un miros specific in aceasta perioada a anului si .....pana vine toamna.

Gratarul este un prilej de a petrece si de a manca. Mare lucru nu este de facut. Se ia carnea, se spala se condimenteaza si se pune pe gratar. Alaturi merge o salata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...